Sanfino L-alakú ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós

Ágyazható és ágyneműtartós kivitelben kapható a készlet erejéig outlet áruházunkban.

439 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Sanfino L-alakú ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós kivitelben.

Harmonikus, bársonyos megjelenése magas színvonalú és megbízható minőségi szövet anyagának köszönhető. Kivitelezők gondos tervezéséből adódóan csodálatos ívekkel és formákkal rendelkezik bútorunk. Aszimmetrikus oldalai a játékosságát és a kreativitást tükrözi számunkra. Természetesen mögötte még sokkal több ragyogó tulajdonsága van. Szélessége és mélysége úgy lett kitalálva, hogy bármelyik korosztálynak megfelelő és kielégítő legyen. Idősebb rokonaink és családtagjainknak sem kell attól tartani, hogy nehezen fognak mozogni benne. Kényelmesen, lábunknak, valamint hátunknak egyaránt csodálatos támaszkodást nyújt. Jobb oldali részén található kartámla kifogástalanul támasztja meg kezünket, legyen szó egy kis pihentető olvasgatásról.

Teherbírása és annak szuper kiváló támaszkodása a habszivacs tömítésből ered.

Pompás és ideális keménysége az összetételének köszönhető, mely tökéletes arra, hogy hosszabb távra tervezzünk vele. Attól nem kell tartani, hogy beesik vagy besüpped majd az ülőfelületi rész. Fontos volt a Sanfino L-alakú ülőgarnitúra esetében, mivel ágyazható is, hogy erős és strapabíró összetételt kapjon kívül s belül egyaránt. Króm lábaival kiegészülve egy biztonságot nyújtó ülőgarnitúra.

Várjuk érdeklődőinket személyesen is bútoráruházunkban, ahol a készleten lévő bútorok azonnal megvásárolhatók és szállíthatóak is!

Nagyon kényelmes ülőfelülettel és hátmátkákkal készített kárpitos bútor, amely a tartósságon túl valóban pihentető kényelmet is nyújt. Próbálja ki Ön is, ki tudja, lehet elsp látásra beleszeret ebbe a bútorba.

mérete: 210 x 255 cm

bútoráruházunk elérhetősége