Sandiego ülőgarnitúra – ágyazható

Ágyazható és ágyneműtartós kivitelben kapható

669 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimkék,

Állítható háttámlákkal és ágyazható funkcióval.

Az Sandiego ülőgarnitúra szélessége, valamint mélysége nem az általában megszokott méreteket tükrözi, ezért rendhagyó módon inkább fekvő pozíciókban pihenhetünk rajta. Nyilván, ez nem zárja ki az ülőhelyzetek makulátlan kényelmét, hiszen a háttámlák dőlésszöge, valamint párnái mind erre szolgálnak. Varázslatos megjelenése rendkívüli módon illeszthető színesebb falszínhez, sötétebb bútorok mellé, kellemes puha szőnyeget elhelyezve alatta. Nagyszerű tulajdonságai egyértelműen az ellazulást, valamint a megnyugvást hozzák el életünkbe.

Ágyazható funkciója, mely kiegészül a kellő nagyságú ágyneműtartó résszel eszméletlen praktikusan, gyorsan és könnyen kezelhető.

Lazán, erőfeszítés nélkül kihúzható az alsó része, amit szépen felöltöztethetünk az ágyazáshoz szükséges kellékekkel. Így kapni fogunk egy tekintélyes méretű ágyat, ahol elfér az egész család. A Sandiego ülőgarnitúra lábai, króm fényével szépen kitűnnek bútorunk alól ezzel is kiegészítve csinos formáját.  Emellett biztos és nagyon stabil támaszkodást nyújtanak, mely megnyugtató ugráló gyermekeinket látva ülőgarnitúránk tetején. Szeretettel várjuk a kedves érdeklődőket bútoráruházunkban, ahol sok-sok bútor közül válogathat és ne feledje azok a bútorok amelyek készleten vannak azonnal szállíthatóak is. A szállításban is tudunk segíteni, hiszen szállító partnereink az egész országban vállalják a bútorok kiszállítását.

Kialakítása remek választás a szépet és a kényelmet kedvelők számára.

Készlet erejéig tart az akciós ár, ne maradjon le róla. Érdeklődjön a készletről elérhetőségünkön.

 

relax fejtmlkkal

relax fejtámlákkal kapható

gynemtart

ágyneműtartós kivitelben kapható