Neo sarok ülőgarnitúra ágyazható funkciókkal

Ágyazható és ágyneműtartós ülőgarnitúra.

499 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Neo sarok ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós funkciókkal szerelve.

Megjelenésével és terjedelmével igen rendhagyó a többi ülőgarnitúra mellett. Nagysága kifejezetten nagyobb terekhez ajánlott, jól mutasson és praktikai szempontokból is kényelmesen kezelhető legyen. Mire is gondolok!? Például arra, hogy ennek a bútornak ágyazható funkciójához méreteihez arányosan érdemes megfelelő területet biztosítani. Többek között azért, hogy jobban tudjuk élvezni a kényelem nyújtotta örömöket. Anyaga meglehetősen erős és minőségi szövet, mely tökéletesen helyt állt az kopásállósági teszten, ebből adódóan hosszútávra érdemes tervezni vele.

A szövet anyagának érintése ennek ellenére kellemesen lágy és puha.

Ülőfelületének és a háttámlák támaszkodásának komfortjáról a habszivacs tömítés gondoskodik. Aszerint lett kifejlesztve, hogy a későbbi elhasználódott állapottól és az idő okozta megsüppedéstől sem kell majd tartanunk. A Neo sarok ülőgarnitúra háttámlái még kiegészültek a relax fejtámla lehetőségével, mely kifogástalanul tökéletesíti számunkra a pihentető testhelyzetet a teljes ellazuláshoz. Oldalai egyformán hosszítottak ezért nem csak a kellemes ülő helyzetre használhatjuk, hanem elnyújtózhatunk rajta kedvünk szerint megpihentetve végtagjainkat.

A készlet erejéig kapható ezen az áron, ne maradjon le erről a kedvezményes áron kapható bútorról!

Ez az ülőgarnitúránk kifejezetten kényelmes és praktikus is egyben. A karfái alatt titkos fiókrendszer húzódik, amibe be lehet tenni az apróbb értékeket, vagy akár a távirányítót is.

Mérete: 320 x 210 cm

Elérhetőségünk a linkre kattintva nézhető meg.

gyazhat

ágyazható funkcióval szerelve