Mirkon L-alakú ülőgarnitúra ágyazható

L-alakú ülőgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve.

469 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

L-alakú ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós kivitelben

Mirkon L-alakú ülőgarnitúra nem csak esztétikus, letisztult, hanem funkcionalitásában is kiváló bútor. A relax fejtámlái nagyon kényelmesek és tartós kialakításuak, nem csoda, hiszen ez a bútor már a prémium kategóriába tartozik.

Letisztult külsője mellett számottevő praktikus tulajdonsággal rendelkezik a Mirkon L-alakú ülőgarnitúra. Formavilága, színárnyalata is a régi stílust idézi fel, ami ebben az esetben csodálatosan és izgalmasan kiegészül a modern kori technikákkal. Gondolok itt például anyagának összetételére és annak magas színvonalú minőségére. Szövet anyaga számtalanszor bizonyította már a kopásállóságát, mely tökéletesen ellenáll az idő megpróbáltatásainak.

Ugyanígy az ülő és háttámla felszínének támaszkodását biztosító habszivacs tömítés, ami nem engedi az idővel bekövetkező megsüppedést, vagy eldeformálódását. Ettől nem kell tartanunk, hogy hosszútávon ne lenne minősége és magas színvonala megbízható számunkra. Különösen kedvelt háttámláinak állíthatósága mely kifogástalanná varázsolja ülőhelyzetünket, ha mégsem éreznénk annak. Emellett kartámlái még fokozzák a támaszkodást és az ellazuló ülőhelyzetet. Az L-alakú ülőgarnitúra mélysége és szélessége bútorunknak könnyen kezelhető bármelyik korosztály számára, így érdemes hosszabb távon élvezni a kikapcsolódást nyújtó olvasgatás, avagy kedvenc sorozatunk nézését.

Higgyék el, könnyedén és kényelmesen felállunk majd belőle, hiszen a magassága is ideális, nem túl mély, hanem pont jó. Amennyiben szeretnénk díszíthetjük színes díszpárnákkal stílusban ahhoz illő pléddel.

További ülőgarnitúra kínálatunkat a linkre kattintva érheti el.