Bandai ülőgarnitúra

Ajándék fotellel

504 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Bandai ülőgarnitúra, ajándék fotellel.

Egy kellemes megjelenésű, erős szövettel fedett garnitúra. Leginkább családosok körében tudom elképzelni, hiszen jár hozzá egy fotel is. Amennyiben nagy a család, vagy gyakran érkeznek vendégek, mindenképpen álljon meg egy pillanatra ennél a garnitúránál és vegye fontolóra a vásárlást. Természetesen üzletünkben ki is próbálhatja, hiszen egy ülőgarnitúrát mindenképpen le kell tesztelni, mielőtt megvenné az ember. Kényelmes kis darab, bár nem mondható el róla, hogy elnyelné az embert. Nem túl puha, de nem is kemény, amolyan arany középút. A Bandai ülőgarnitúra természetes színnel lett megáldva, így nagyszerűen illeszkedik hasonló árnyalatokhoz.

Méret: 265 x 240 cm

Rendelkezik még egy-két extra funkcióval, melyek praktikusabbak, mint azt elsőre gondolnánk. A sarokban lévő támlák ledönthetőek, így kényelmes fekvőhelyet varázsolhatunk seperc alatt. Párnaként szolgálva, immár fekvő pozícióban tudjunk nézni az esti sorozatot. Található benne még egy ágyneműtartó is, amely fiók formájában jelenik meg. Kényelmesen elférnek a kispárnák, plédek, ritkán használt kütyük vagy újságok.

Érdemes mielőtt ellátogatni üzletünkbe és élőben is kipróbálni ezt a remek ülőgarnitúrát, hiszen mint minden termékünkből, ebből is csak egy darab található készleten. Nem örülnék, ha üzletünkben derülne ki, hogy kiszemeltje már nem elérhető, tehát kérem érdeklődjön kollégáinknál.

Válogasson több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.