Gawler Jobbos ülőgarnitúra

Jobbos zsákszövet ülőgarnitúra

409 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Gawler Jobbos ülőgarnitúra, strapabíró zsákszövettel.

Bizony nem véletlen, hogy  a két szín kombinációjával készült ülőgarnitúrák oly népszerűek manapság. Hisz sokan szeretnének világos színű kárpitot, azon belül is kiemelten fehérek, viszont kevesen vállalhatják csak, mivel egy átlagos garnitúránál több odafigyelést és törődést igényel.

A Gawler ülőgarnitúránk ezt mesterien oldja meg, mivel csak a lábazat rész kapott fehér árnyalatot, ráadásul csodaszép hófehéret, mely játszi könnyedséggel tisztítható textilbőrből készült. A felső rész időtálló, vastag zsákszövetanyagot kapott, azok közül is a kellemesebb tapintásút, színárnyalata a közép szürke. Így minden gondja egy csapásra megoldódik annak, aki világos és viszonylag kevés törődést igénylő garnitúráról ábrándozik.

A Gawler háttámla része, illetve ülőfelülete vastagon párnázott, egyetlen oldalon elhelyezett karfája szintúgy.

A garnitúra jól eltalált arányai biztosítanak bennünket arról, hogy ülőhelyzetben minden esetben kényelmesen és persze egészségesen legyen megtámasztva testünk minden porcikája.

A Gawler nem kapott állítható fejtámlákat, bár helyet foglalva rajta, ennek nem is érezzük különösebben hiányát, mivel a hátrész elegendően magas. A teljes garnitúra fix, és statikus, tehát semmi nincs rajta, ami mozgatható lenne. Ebből adóan nem is kell aggódnunk, hogy bármi elromolhat rajta. Minden összevetve a Gawler egy rendkívül mutatós és kényelmes sarokgarnitúra, melyben nagyszerűen ötvöződnek a jól bevált hagyományos elemek és a manapság trendi stílusjegyek.

Ha szívesen megtekintene a Gawler-hez hasonló további ülőgarnitúrákat, kérjük böngésszenek tovább weboldalunkon, vagy hívjanak minket bátran telefonon, ahol kollégáink minden időben szívesen tájékoztatják Önt az aktuális kínálatunkról.

Áruházunk több mint 200 különböző, teljesen egyedi ülőgarnitúrát tart készleten, ezért érdemes bennünket személyesen is meglátogatni, hogy saját szemével lássa és természetesen ki is próbálhassa a számára szimpatikus darabokat.

Méret: 255 x 210 cm

Válogasson kedvére több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.

f