Miha LEDes garnitúra

Ágyazható és ágyneműtartós

434 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Miha LEDes garnitúra, ágyazható és ágyneműtartós.

Sötét színe teszi komollyá, míg LED-es világítása miatt válik igazán izgalmassá. Hány barátja, ismerőse, családtagja mondhatja el garnitúrájáról, hogy sötétben még világítani is képes?! Ezzel az ülőgarnitúrával igazán egyedi lehet otthona, ráadásul nem csak érdekességként első számú, de funkciót tekintve is. A Miha LEDes garnitúra rendelkezik ágyneműtartóval, ahova mindent elrejthetünk, amit csak szeretnénk. Ráadásul még az ágynemű is belefér. Vendég esetén csak húzzuk ki az ülőfelületet, döntsük le a háttámlát és máris alhatóvá válik. Ilyen esetben érdemes letakarni egy fedőmatraccal a kényelem fokozása érdekében.

Fiatalos lakásba, egyetemistáknak albérletbe vagy akár családi házba gyerekszobába. Mindenhol megállja helyét, vendégeink reakciója pedig mindennel felér majd! Kellemes iszogatás, közös főzöcskézés, estébe nyúló programok, melyekhez bőven elég csupán egy kis hangulatvilágítás. Sokat sejtető fény, mégis szolid és kellemes.

A képeken látható, hogy a garnitúra fekete színét remekül megtöri a szürke árnyalat, mintegy fűszerként funkcionálva. A bútor alja textilbőrrel vont, ülőfelülete és párnái erős, sűrű szövettel. Párnái levehetőek, így a tisztán tartása is könnyedén megoldható. Balos kivitel lévén érdemes sarokba helyezni, bár térben is megállja helyét, hiszen hátoldala is textilbőrrel fedett.

Válogasson több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.