Allariz barna szövet kanapé
Allariz barna szövet kanapéAllariz barna szövet kanapéAllariz barna szövet kanapéAllariz barna szövet kanapéAllariz barna szövet kanapéAllariz barna szövet kanapéAllariz barna szövet kanapé

Allariz kanapé

249,990Ft

Állítható relax fejtámlákkal, ágyazható és ágyneműtartós.

Leírás

Allariz barna szövet kanapé, balos kivitelben ágyazható és ágyneműtartós.

Allariz kanapé, a zsákos kanapé. Mi csak így nevezzük ezt a dizájnos darabot. Amellett, hogy jól mutat, kifejezetten kényelmes is. Zsákszövet zövetén hemperegve megszűnik a világ hangja is körülöttünk. Önfeledt boldogság, nyugalom és mámoros kényelem tölti majd el tulajdonosát. Munkából hazaérve mi sem eshet jobban, mint beesni a kanapéba.

Ugyan a hétköznapok felvillanyozására is tökéletes szolgálatot nyújt, egy nyaralóban is el tudjuk képzelni. A Balaton parton, fedett teraszon, nyári konyhában vagy akár a kandalló mellé a hidegebb időszakokban.

Habár kárpitozása leginkább a pihe-puha szivaccsal töltött zsákokra emlékeztetnek, használata közben mégis inkább a  felhők közt érzi magát az ember. Távol a nyüzsgéstől, távol a problémáktól.

Méret: 265 x 180 cm

Szürkésbarna színe olyannyira naturális, hogy remekül mutat majd fapadlóval vagy akár sötétebb tónusú, rusztikus járólapokkal. Viszonylag kis mérete miatt kellemes hatást kelt majd a szobában és akár térbe is helyezhető, hiszen háta is szövettel fedett.

 

Válogasson kedvére több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot az elérhetőség linkre kattintva.

elérhetőségünk:

Telefon: 06 30/ 944-40-37