Tampa U alakú ülőgarnitúra

Óriási méretű u alakú garnitúra relax fejtámlákkal szerelve.

874 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Szeretnénk bemutatni Önöknek a lenyűgöző Tampa U alakú ülőgarnitúrát

Egy olyan bútordarab, amely nemcsak esztétikai élményt nyújt, hanem a családi együttlétek kényelmét is fokozza. A modern és letisztult formavilágú design bútorunk kiválóan illeszkedik a legtrendibb loft stílusú otthonokba is, így központi darabja lehet az Önök modern lakásának is. A Tampa U alakú ülőgarnitúra igényesen kidolgozott formatervezése és a legkiválóbb minőségű alapanyagok felhasználása révén egyedülállóan esztétikus és felülmúlhatatlan kényelemmel rendelkező darabot kapnak.

Az ülőfelület rugalmas rugókkal és kellemesen puha habokkal van kialakítva, így a kényelem garantált. A fokozatosan állítható, racsnis szerkezetű fejtámlák pedig lehetővé teszik a személyre szabott támaszt, hogy mindenki megtalálja a legideálisabb ülőpozíciót.

Az igazi különlegességet és a saját stílust adhatják a Tampa ülőgarnitúrának a számos szövet és valódi bőr kárpitválasztékunkkal. Az un. Softclean szövet kiemelkedő kopásállóságának és könnyű tisztíthatóságának köszönhetően népszerű választás, mely az aktív családoknak különösen praktikus. De ha a természetességre és a tartósságra törekednek, akkor prémium minőségű marhabőr kárpitok is rendelkezésre állnak, melyek modern eleganciával ruházzák fel az ülőgarnitúrát.

A Tampa ülőgarnitúra elemes felépítésű, így az “U” alakú változaton kívül sarokgarnitúra, 3 és 2 személyes kanapé is rendelhető belőle, hogy mindenki megtalálhassa az otthonához legjobban illő kialakítást.

Az Önök családi boldogsága és kényelme számunkra kiemelten fontos.

Hiszen akkor fog minket ajánlani barátainak, ismerőseinek, ha elégedett lesz a mi munkánkkal.

Ezért is szeretnénk, hogy az otthonuk a leginkább barátságos és meghitt hely legyen, ahol együtt töltött pillanataik különlegesek és értékesek legyenek.

A Tampa U alakú ülőgarnitúra ezért kínál Önöknek egy kivételes lehetőséget, hogy a családi összejöveteleket és együttléteket még emlékezetesebbé és komfortosabbá tegye.

Most, hogy a Tampa ülőgarnitúra az Outlet árban is elérhető, kiváló lehetőséget jelent a stílusos és minőségi ülőgarnitúra beszerzésére. Ne habozzanak, válasszák a Tampa ülőgarnitúrát, mely a modern design és a kényelem tökéletes ötvözete. Rendelhető, és szeretettel várjuk Önöket!

Méret: 420 X 244 X 172