Sally II sarokgarnitúra

Relax fejtámlákkal és ágyazható funkcióval szerelve.

404 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Sally II sarokgarnitúra ágyazható kivitelben relax fejtámlákkal rendelhető

Képzeljen el egy otthonos, modern és elegáns sarokgarnitúrát, ami a tökéletes kényelmet és stílust nyújtja otthonában! Az álmai bútordarabja most valósággá válhat az Elegáns és Kényelmes Sally II sarokgarnitúrával.

Az Elegáns és Kényelmes Sarokgarnitúra egy olyan bútor, ami a legújabb trendeket követi, ugyanakkor időtálló dizájnnal rendelkezik. Ágyazható és ágyneműtartós funkciója révén rendkívüli praktikumot kínál, hiszen könnyedén alakítható vendégágyá hosszabb tartózkodások esetén. A rugós ülőfelület és a kellemesen puha háttámlák biztosítják a tökéletes komfortérzetet, amely garantáltan megadja a megfelelő támasztékot a pihenéshez.

Az Elegáns és Kényelmes Sally II sarokgarnitúra igazi szemkápráztató, hiszen valódi bőr és kiváló minőségű szövet kárpittal is megrendelhető. Ha az elegáns luxust részesíti előnyben, válassza a valódi bőr kárpitot, amely varázslatosan emeli otthona exkluzivitását. Ha pedig inkább a színválasztékban szeretné kifejezni egyéniségét, válassza a különféle szövetkárpitok közül, melyek harmonikusan illeszkednek a lakás többi részéhez.

Családjával töltött idő értékes és megismételhetetlen, ezért az Elegáns Sally II sarokgarnitúra a család számára teremti meg a tökéletes közös pihenést és együttlétet. Engedje, hogy ez a bútordarab varázsolja otthonába a kényelmet és a stílust, és teremtsen családjával együtt felejthetetlen pillanatokat.

Ne habozzon, válassza a Sally II sarokgarnitúrát, és tegye otthonát még vonzóbbá és otthonosabbá ezzel a bútorral, amely minden családtag kedvenc hellyé válhat!

Az Elegáns és Kényelmes Sarokgarnitúra – az álmai bútora, amelyet most megrendelhet!

Mérete: 260 x 208cm