Akció!
U alakú ülőgarnitúra
U alakú ülőgarnitúraU alakú ülőgarnitúraU alakú ülőgarnitúraU alakú ülőgarnitúra

Anki U alakú ülőgarnitúra

319,990Ft 269,990Ft

Ágyazható és ágyneműtartós

Leírás

Anki U alakú ülőgarnitúra, ágyazható és ágyneműtartós.

Végre egy színes egyéniség! Manapság óriási divat a szürke, s annak ötven árnyalata... azonban szerencsére akadnak, akik szeretik megtölteni egy kis színnel mindennapjaikat. Az Anki U alakú ülőgarnitúra pontosan nekik készült. A zöld szövet és fehér textilbőr keveréke egy igazán barátságos és kedves összhatást kelt. Kellemes zöld szín gondoskodik majd a nyugalomról és a harmónia fenntartásáról. Folyton felidézi bennünk a játékosságot, vidámságot és tenni akarást. A zöld szín lélektani hatásáról órákat lehetne írni, de inkább tekintse meg  a képeket. Csak úgy átjárja a pozitív energia és még a környezetére is kihat.

Méret: 340 / 200 / 190 cm

A fehér textilbőr könnyedén tisztítható, amennyiben szükségessé válik. Nem szereti a vizet, ezért érdemes beszerezni textilbőr ápoló szert hozzá. Szövete puha és finom, hiszen mi más illene egy ilyen kedves ülőgarnitúrához?!

Szerencsére még ágyazható is, sőt, ágyneműtartó is található benne. Középső ülőfelületét kihúzva, s háttámláját ledöntve akkora fekvőfelületet kapunk, amely nagyobb, mint egy franciaágy. Sokan kérdezik tőlünk, hogy a képeken látható párnák a szett részét képezik-e. Természetesen igen, ez a rengeteg párna a garnitúra mellé jár!

 

Válogasson több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.

elérhetőségünk:

Telefon: 06 30/ 944-40-37