Anki U alakú ülőgarnitúra

Ágyazható és ágyneműtartós

725 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Anki U alakú ülőgarnitúra, ágyazható és ágyneműtartós.

Végre egy színes egyéniség! Manapság óriási divat a szürke, s annak ötven árnyalata… azonban szerencsére akadnak, akik szeretik megtölteni egy kis színnel mindennapjaikat. Az Anki U alakú ülőgarnitúra pontosan nekik készült. A zöld szövet és fehér textilbőr keveréke egy igazán barátságos és kedves összhatást kelt. Kellemes zöld szín gondoskodik majd a nyugalomról és a harmónia fenntartásáról. Folyton felidézi bennünk a játékosságot, vidámságot és tenni akarást. A zöld szín lélektani hatásáról órákat lehetne írni, de inkább tekintse meg  a képeket. Csak úgy átjárja a pozitív energia és még a környezetére is kihat.

Méret: 340 / 200 / 190 cm

A fehér textilbőr könnyedén tisztítható, amennyiben szükségessé válik. Nem szereti a vizet, ezért érdemes beszerezni textilbőr ápoló szert hozzá. Szövete puha és finom, hiszen mi más illene egy ilyen kedves ülőgarnitúrához?!

Szerencsére még ágyazható is, sőt, ágyneműtartó is található benne. Középső ülőfelületét kihúzva, s háttámláját ledöntve akkora fekvőfelületet kapunk, amely nagyobb, mint egy franciaágy. Sokan kérdezik tőlünk, hogy a képeken látható párnák a szett részét képezik-e. Természetesen igen, ez a rengeteg párna a garnitúra mellé jár!

Jelenleg ezt a bútort nem tudjuk rendelni! Hasonló rendelhető, érdeklődjön kollégáinknál.

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.

További ülőgarnitúra kínálatunkat itt találja