Lester ülőbútor

Ágyazható és ágyneműtartós

389 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Lester ülőbútor, pikáns garnitúra, bordó színben, ráadásul ágyazható kivitelben.

Egyszerűen nagyszerű és még a hátunkat is kellően megtámasztja, maga háttámlájának köszönhetően. Pikáns kis darab, a maga pinkes-bordó színével. Lester ülőbútor szerencsére semmiképp sem kirívó, pont a megfelelő határon belül mozog és nem lép át a túlzás vonalán. El tudom képzelni klasszikusabb lakásba is, de egy egyedülálló, fiatal egyetemistához is illik.

Méret: 235 x 215 cm

Idősebb vendégeink biztosan imádni fogják, hiszen nincs is annál kényelmesebb, mikor egy ülőgarnitúra háttámlája nem csupán a derék magasságáig ér, hanem rendeltetésszerűen megtartja teljes testünket. Fiatalabb vásárlóink többsége azonban lehet, hogy azokat a darabokat részesítik előnyben, amely inkább fetrengésre alkalmasak.

Szövetére mondták már többen, hogy “bőrhatású”, nos ez valójában csak egy jelző, hiszen semmi köze nincs a bőrhöz. Sokkal inkább egy microplüss anyagról beszélhetünk “Lester” esetében. Érdemes megjegyezni, hogy ezzel a finom, puha szövettel van fedve az alvófelület is. Ágyneműtartója kifejezetten nagynak számít, így nem csak a paplan és a kispárna fér majd el, de akár a nem kívánatos kacatok is. Saját tapasztalatból mondhatom, hogy egy ágyneműtartónál nincs is jobb rejtekhely!

Látogasson üzletünkbe és tekintse meg élőben is ezt a garnitúrát, míg a készlet tart.

Válogasson több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva.