Geary U-alakú ülőgarnitúra

ágyazható és ágyneműtartós

574 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Geary U-alakú ülőgarnitúra, ágyazható és ágyneműtartós

A középméretű U-alakú garnitúrák szegmensében a Geary bátran pályázhatna a dobogós helyek bármelyikére. Impozáns méretek, hatalmas helykínálat, telis-tele hasznos funkciókkal és mindehhez egy fantasztikusan eltalált design is társul. Színe dióbarna, melyeket a fotók sajnos megközelítőleg sem adnak vissza. Anyaga a bőrhatású szövetek csoportjába tartozik, igazán egyedi, nem mindennapos. A képeken látható mikroplüssökre és velúrokra jellemző „kétszínűség” a valóságban jóval szolidabb, a két látott színárnyalat közötti kontraszt messze nem ilyen éles. A szövet tapintása puha és kellemes, minősége elsőrangú.

Gyorsan megkedvelik még azok is, akik eddig esetleg kizárólag valódi bőrgarnitúrában gondolkodtak.

Meleg és barátságos külleme elsősorban a nagycsaládosok életét fogja megkönnyíteni, hisz mindenki megtalálhatja rajta a neki megfelelő helyet. Végre egy garnitúra, mely klasszisokat idéző elegáns kinézete ellenére sem tiltott gyümölcs a gyerekek számára, hiszen a szövet erős és strapabíró, rendkívül könnyen tisztítható, nehéz benne kárt tenni. A Geary-t ugynakkor leginkább egy természetes anyagokkal gazdagon berendezett környezetbe tudjuk elképzelni. A kanapé ülőfelülete széles és egyenes, melyen éppolyan kényelmes a fekvés, mint az ülés. Háttámlája normál méretű, mi nem éreztük hiányát fejtámláknak, ám ha valaki mégis igényli, akkor rendelkezésére áll két darab bárhová áthelyezhető támla. Jellemzően vagy a két középső üléshez, vagy a két szélső üléshez szokták elhelyezni, az ilyen típusú, áthelyezhető fejtámlákat. A Geary U-alakú ülőgarnitúra közepes méretű, rusztikus hatású mahagóni színű falábakat kapott, melynél jobbat mi magunk sem választhattunk volna, nagyon jól harmonizálnak a bútor többi elemével.

A garnitúra ágyazható, melynek kihúzásával hatalmas egybefüggő felületet kapunk.

Külön említésre méltó, hogy a kihúzható vendégágy a garnitúra színével és anyagával egyező borítást kapott. A kanapé egyik felében kis ládikaszerű ágyneműtartót találhatunk, melyet nyugodtan használhatunk fontosabb személyes használati tárgyaink tárolására is. A garnitúrához tartozik még a képen is látható két párna, ám ha ránk hallgatnak, néhány ízléses, a kanapé színétől eltérő párnával csodákat lehet művelni, már ami a látványt illeti.

Áruházunkban további nagyszerű L- és U-alakú ülőgarnitúrákat találhat, ezért érdemes bennünket személyesen is meglátogatni. Mielőtt azonban elindulna, tárcsázzon minket, hogy tájékoztatni tudjuk az aktuális készletekről! Udvarias és hozzáértő kollégáinkkal várjuk Önöket, hogy valóban megtalálhassuk álmai kanapéját!

Méret: 310 x 215 x 165 cm

Válogasson több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek!
További termékek megtekinthetők az ülőgarnitúrák fülre kattintva.

f