Ada u-alakú ülőgarnitúra

Ágyazható és relax háttámlás ülőgarnitúra

394 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

ADA U alakú ülőgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve.

Sokszor nagy dilemma egy ülőgarnitúra választásnál melyik forma, szín, textil illik leginkább otthonunk stílusához, szépségéhez. Természetesen majdnem mindenki pontos és precíz elképzeléssel, méretekkel készül a bútorvásárlásra, mégis vannak, bútorok melyek könnyen elcsábítanak bennünket. Az ADA U alakú ülőgarnitúra pont ezek közé tartozik, hiszen anyaga, színe, U alakú formája is rendhagyó. Nézzük meg egy kicsit részletesebben.

Színe nem kirívó, melegséget árasztó roppant visszafogott és kellemes színvilág.

Más bútor társak mellé ezzel a színnel könnyedén idomul és illeszkedik. Lehet a falnak eltérő árnyalata, a többi bútornak sötétebb színe, vagy világos a nappalink közepén lévő csodálatos pihe-puha szőnyeg. Mindenhez kifogástalanul passzol. Anyaga magas színvonalú minőségi szövet, elképesztően erős és strapabíró az idő kopásával szemben. Kivitelezők gondosan odafigyeltek a prémium színvonalra. Már első ránézésre is az anyaga puhának és lágynak, már-már mondanám, bársonyosnak látszik, ám tapintása valójában nagyon kellemes érzést nyújt.

Ülőfelülete kemény, jó tartást biztosít számunkra, háttámlájának dőlés szöge egyszerűen optimális. Apró párnáival, avagy személyes igényünknek megfelelően nagyobb párnákkal is kiegészíthetjük ülőgarnitúránknak, alátámaszthatjuk testhelyzetünket. Megjelenését fokozhatjuk stílusos pléddel.

ADA U alakú formája mindig egy nagyon praktikus tulajdonság, mert úgymond összehozza a társaságot, családot, barátokat. Könnyű úgy elhelyezkedni rajta, hogy mindenki rá lásson egymásra, a többiekre. Ettől a beszélgetés meghittebb és kellemesebb lesz, valamint sokkal közvetlenebb társalgásban lehet részünk.

Kényelme és tulajdonságai felülmúlhatatlanok, ágyazhatósága mely kiegészül még ágyneműtartó funkciójával szinte ámulatba ejtő relax bútorrá varázsolja. Ha mégsem lenne elegendő szimmetrikus hosszított fekvőrésze, egy félkezes mozdulattal lazán hatalmas ággyá nyitható. Vendégeink és családtagjaink számára egy felülmúlhatatlan élményben lesz, részük mikor nálunk töltik majd idejüket. Kialakítása, kényelmi foka igazán tökéletes pihentető társ a rohanó hétköznapokhoz.

Natúr színű fa lábai szinte különlegessé és egyedivé teszik az ADA U alakú ülőgarnitúra küllemét. Közelebb hozva ezzel a természetességet otthonunkba. Pompás bútorunk gyönyörűen mutat majd a nappalink közepén, érdemes elég teret hagyni eleganciájának ragyogására.

Készlet erejéig megtalálható bútoráruházunkban, várunk Titeket szeretettel.

További ülőgarnitúra kínálatunkat itt találja