Burwick elektromos kanapé

Tisztítható szövettel

404 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Burwick elektromos kanapé, tisztítható szövettel.

A Burwick a kis, kompakt méretű ülőgarnitúrák között biztosan top 3-as választás, legalábbis nálunk. Ez tipikusan egy olyan kanapé melynek legfőbb szépsége az anyaga mintázatában rejlik, melyet fényképezővel sajnos lehetetlen visszaadni. Személyesen megcsodálva viszont rabul ejti az embert a szolid, nem túl hivalkodó design-nal.

Anyaga vékony, de annál erősebb szövet, nagyon enyhe fényes hatással, mintázata pedig a legszebb sziklahegyeket utánozza! (érdekes, hogy ez a szövetmintázat olyannyira megnyerő, hogy ajánlanánk a térben elhelyezni, ahelyett, hogy a falnak tolnánk) Egyszerűnek ható formavilágát a két oldalon elhelyezkedő karfák kecses íve rázza fel, varrása szintúgy, mely hófehér, keresztszemes mintázatot követ.

A kanapé hosszanti részének kettős ülés bontása igen csalóka, mert valójában inkább hárman is leülhetnek rajta. A rövidebb nyitott rész pedig tartogat egy igazi wellness funkciót… Egy a garnitúrán elhelyezett rejtett, tapintásérzékeny gomb segítségével a hátrész megdől, míg a rövid nyúlvány ülőfelülete kb. 20-30 cm-rel meghosszabbodik. Kényelme a legjobb napozóágyakét idézi, beleülve és kipróbálva ezt a funkciót szinte nem is hinné az ember, hogy egy ülőgarnitúra ekkora élményt adhat.

Méret: 275 x 165 cm

Kérem érdeklődjön kollégáinknál, hiszen minden termékünkből csak egy darab található üzletünkben.

Válogasson több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek! Kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva.

Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.

f