Chef bőr ülőgarnitúra

Valódi bőr ülőgarnitúra ágyazható funkcióval

579 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Chef bőr ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós funkciókkal szerelve.

Úgy hiszem már a neve is elárulja mennyire tekintélyt parancsoló ennek a bútornak a megjelenése. Színe, anyaga, formája, kialakítása, külleme mindegy is honnan szemléljük egyszerűen ragyogó darab. Színével a tisztaságot sugallja, árasztja felénk, ám ezt olyan méltóságteljesen, hogy szinte az ember csak óvatosan mer beleülni.  Vigyázni is kell hiszen kényelme annyira magával ragadó, hogy egyhamar nem fogunk felkelni kegyeiből. Fehér anyaga egy nagyszerű strapabíró bőr anyag, ami kellemesen hűvös, emellett ragyogó puhasága van.

Fehérsége először aggodalomra adhat okot, feltételezve, hogy könnyen koszolódik, ám egy nedves ronggyal lazán lemosható és áttörölhető, ami a szövetekrő kevés kivétellel mondható el. A CHEF bőr ülőgarnitúra különleges elrendezéssel lett megalkotva.

Egyik oldalán ívelt harmonikus kartámlával lezárt, míg a másik oldal egy nyitott kialakítás található. Van egy elnyújtózó rész, ahol kényelmesen kinyújthatjuk lábainkat, avagy éppen csak egy rövid időre lehuppanós rész, melynek még háttámlája sincsen. Kárpitozása alatt az összes részen, gondolok itt az ülő részre, háttámlára, kartámlájára a habszivacs tömítő anyag került. Keménységé, mely nem okoz zsibbadást hosszútávon, de mégis kedvünkre olvasgathatunk ameddig akarunk csodálatosan megtámasztja testünket. Bizonyított tény, hogy ellenáll a süppedésnek, deformálódásnak, mert ruganyossága visszaáll az eredeti állapotára. Lenyűgöző megoldás és szuper technika. Talán éppen azért fontos, mert manapság az ember hosszútávra tervez a bútorokkal, ráadásul a CHEF sarokgarnitúra prémium minőség.

Talán pont ez az a színvonal, ami miatt kapott még két nagyszerű tulajdonságot, mely az ágyazhatósága és a relax fejtámla. Mitől lesz még ennél is pihentetőbb? Háttámláinál lévő relax fejtámláitól, ami igazán kifogástalanná teszi testhelyzetünket. Képzeljük csak el mikor hazatérünk a hosszú nap végén, fáradtan lehuppanunk a CHEF sarokgarnitúránkra, magunkhoz igazítjuk a fejtámlákat, majd egy kis halk zene, finom bor és máris eufóriában találjuk magunkat. Persze még jobb, ha megoszthatjuk ezt az élményt kedvesünkkel, családunkkal. Erre is lesz lehetőség, mivel kihúzható így nagyobbá kényelmesebbé tehető vendégeink, családtagjain számára. Támaszkodása biztos és erős.

Higgyék el a legpihentetőbb választás a készlet erejéig!

Méret: 200 X 260