Monsana L alakú sarokkanapé

L alakú sarokkanapé ágyazható és ágyneműtartós

339 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Monsana L alakú sarokkanapé ágyazható és ágyneműtartós kivitelben

A barna örök divat a kanapék világában, különösen akkor, ha két ilyen csodálatos árnyalat egy garnitúrában találkozik egymással. Lábazati része sötétebb, kapucsínó színű, míg a felső ülőfelületi része világos bézs hatású. A Monsana barátságossá teszi majd a teret. Azonban nem csak impozáns külsejének látványa tölti el majd melegséggel szívünket, hanem a kellemes szövetborításának puszta tapintása után is. Ülőfelülete steppelt, duplavarrású, mely finom eleganciát kölcsönöz a darabnak.

Rövid oldala ottomán-szerű, nyitott, így elsősorban fekvésre alkalmas, melyhez a megfelelő szélességgel is rendelkezik. Átlagnál mélyebb ülőfelületéhez érdemes lehet hosszúkás, henger alakú díszpárnákat beszerezni hozzá.  Fejtámlái egyedileg állíthatóak.

A Monsana a természetes hatású alapanyagokban bővelkedő tereket szereti igazán, de képes a ridegebb színek és anyagok természetét is pozitív töltéssel felruházni. (A hatás fokozása érdekében érdemes lehet lábait falábakra cserélni, mind a natúr, mind a cseresznye, vagy mahagóni szín jól áll majd neki.)

A kanapé természetesen kihúzható vendégággyal is rendelkezik, így bizton számíthatunk rá, ha egy váratlanul érkező vendégünket kell majd elszállásolnunk. A teljes rövid oldala alatt ágyneműtartót is találunk, melynek mérete bőven elegendő 2, vagy akár 3 ágyneműgarnitúra tárolására is.

Ha szeretne még a Monsanahoz hasonló további ülőgarnitúrákat látni, látogasson el hozzánk személyesen is áruházunkba, ahol további fantasztikus kanapék közül válogathat. Mielőtt autóba ülne, kérjük hívjon minket telefonon, hogy tájékoztathassuk épp aktuális készletünkről.