Namuba L-alakú bőr

Stílusos bőr garnitúra elérhető áron megvásárolható outlet bútoráruházunkban.

769 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Namuba L-alakú bőr garnitúra

Egy igazán egyedi, stílusos és impozáns ülőgarnitúrára vágyik? Ne keressen tovább! A Namuba bőr garnitúra nem az extra funkcióiról híres, de lássuk be… sok esetben nincs is szükség mindenfélét belezsúfolni egy ülőgarnitúrába. Főleg nem akkor, ha így néz ki! Tekintse meg a képeket, azokon keresztül is érezhető, hogy mivel állunk szemben. Prémium bőrrel vont, íves darab, melyről csak úgy sugárzik a modern stílus megnyerő  hangulata. Szürke színe miatt érdemes jól megválasztani majd a falfesték árnyalatát, hiszen nem jó, ha nagyon elüt tőle, de az sem, ha beleolvad majd. A fehéret merem ajánlani, azzal nem lehet mellélőni!

Méret: 245 x 295

Kellően nagy ahhoz, hogy egy nappali fő ülőalkalmatosságaként szolgáljon. Elférnek majd a barátok a közös filmezés alkalmával, de a családtagok is, mikor az ünnepek során vendégül látjuk őket. Bőre hosszú időkön keresztül megőrzi majd jelenlegi állapotát, de mindenképpen érdemes átkenni bőrápolóval 12 havonta. A háziállatok is szeretni fogják, mert ez a vastag bőr igen ellenálló bizonyos fokig az éles macskakarom ellen is. Természetesen erre sajnos csak az állattartó tud igazi garanciát vállalni, hiszen tudjuk vannak olyan drágaságok, amik a mindent is szétrágják.

Érdeklődjön kollégáinknál, készséggel válaszolnak majd kérdéseire. Minden garnitúrából egy darab található készleten, ezért érdemes időben lecsapni rá.

Válogasson több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek! Kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva. Nem tudom megerősíteni a termék azonnali rendelhetőségét. Azonban fontos tudni, hogy a jövőben ez lehetőségessé válhat.

Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.