Loranz ágyazható sarokgarnitúra

Ágyneműtartóval szerelve, prémium kategóriás szövettel

466 080 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Loranz ágyazható sarokgarnitúra, türkizkék színben

Egyedi színű ülőgarnitúra olyan helyre, ahol szeret együtt lenni a család. Barátságos színe élettel tölti meg a szobát, mérete pedig lehetővé teszi az estébe nyúló közös családi beszélgetéseket. A Loranz ágyazható sarokgarnitúra rendelkezik még ágyneműtartóval is. Alvófelülete puha matraccal van ellátva, de elsősorban vendégágy funkciót tölt be.

Méret: 300 x 170 cm

Elég csak ránézni és máris látom, ahogy a gyerekek a délelőtti mesét nézve várják, hogy elkészüljön az ebéd. Örök kérdés lesz, hogy ki használja a bútort és számos alkalom adódik majd, amikor a nappliban szeretnének aludni. A kutyus természetesen nem ugorhat fel a koszos mancsaival, de ez nem igazán foglalkoztatja majd. Amikor a mama meglátogatja az unokákat, első útja a deréktámasszal ellátott garnitúrához vezet. Az ágyneműtartó mindenfélét rejteget, csak ágyneműt nem és gyakran kell majd különféle tárgyakat halászni a garnitúra alól. Elég csak ránézni erre az ülőgarnitúrára és máris látom a zajló életet körülötte.

Amennyiben családjára ismert, ne habozzon ellátogatni üzletünkbe. Próbálják ki előben, tesztelgessék és képzeljék el szeretteljes otthonuk falai közt. Az ilyen kedves ülőgarnitúrák nagyon hamar megtalálják családjukat, nem érdemes lemaradni róla!

 

Válogasson több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, érdeklődni tud kollégáinknál az elérhetőség linkre kattintva.

color

kék, türkizkék

Brand

Németországból importált bútor

material

kellemes tapintású szövettel kárpitozva