Loranz ágyazható sarokgarnitúra

Ágyneműtartóval és puffal

269 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Loranz ágyazható sarokgarnitúra, ágyneműtartóval és puffal.

Egyedi színű ülőgarnitúra olyan helyre, ahol szeret együtt lenni a család. Barátságos színe élettel tölti meg a szobát, mérete pedig lehetővé teszi az estébe nyúló közös családi beszélgetéseket. A Loranz ágyazható sarokgarnitúra rendelkezik még ágyneműtartóval, illetve egy ajándék puffal is. Alvófelülete puha matraccal van ellátva, de elsősorban vendégágy funkciót tölt be.

Méret: 260 x 220 cm

Elég csak ránézni és máris látom, ahogy a gyerekek a délelőtti mesét nézve várják, hogy elkészüljön az ebéd. Örök kérdés lesz, hogy ki használja a puffot és számos alkalom adódik majd, amikor a nappliban szeretnének aludni. A kutyus természetesen nem ugorhat fel a koszos mancsaival, de ez nem igazán foglalkoztatja majd. Amikor a mama meglátogatja az unokákat, első útja a deréktámasszal ellátott garnitúrához vezet. Az ágyneműtartó mindenfélét rejteget, csak ágyneműt nem és gyakran kell majd különféle tárgyakat halászni a garnitúra alól. Elég csak ránézni erre az ülőgarnitúrára és máris látom a zajló életet körülötte.

Amennyiben családjára ismert, ne habozzon ellátogatni üzletünkbe. Próbálják ki előben, tesztelgessék és képzeljék el szeretteljes otthonuk falai közt. Az ilyen kedves ülőgarnitúrák nagyon hamar megtalálják családjukat, nem érdemes lemaradni róla!

 

Válogasson több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, érdeklődni tud kollégáinknál az elérhetőség linkre kattintva.