Villair ágyazható kanapé

Puha szövettel fedve

355 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Villair ágyazható kanapé, puha szövettel ellátva.

Rendkívül puha szövettel fedett, egyszerű, jobbos kanapé. Egyszerű, dizájnos kis darab olyan lakásba, ahol szeretnénk a lehető legoptimálisabban kihasználni a teret. Villair ágyazható kanapé pont azért nagyszerű, mert kis mérete ellenére tökéletesen kitölti funkcióját. Nem utolsó szempont az ágyazhatóság sem. Valószínűleg nem mindennapi alvásra lesz használva, de remek vendégágy szerepet tölt majd be.

Méret: 245 x 165

Manapság számtalan olyan lakást találhatunk a piacon, amely csak átmeneti bérlésre van kialakítva. Ez a kanapé tipikusan egy olyan darab, melyet nyugodt szívvel ajánlanék ilyesfajta tevékenységhez. Kellően dizájnos, tömör és strapabíró. Kis életet varázsolhatunk vele a szobába, feldobva ezzel a hangualtot.

Fiatalos darab egy olyan lakásba, ahol zajlik az élet. A város minden este rejteget valami újat tarsolyában, ám mielőtt elkezdődne az este, kell egy hely ahol osszegyűlhetnek a barátok. Iszogatás, zene és sztorizgatás, mindig így keződik…

“Van ki az ablakpárkányban ül, van aki csak álldogál és vannak akik az ülőgarnitúrát részesítik előnyben. Szerencsére akár négyen is elférnek rajta! Lassan éjfélt üt az óra, ideje készülődni, indul az est, keződik a móka.”

Látogasson üzletünkbe és próbálja kis élőben!

Válogasson kedvére több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva.