Puzzle sarokgarnitúra

jobbra és balra szerelhető sarokgarnitúra

529 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória

Puzzle sarokgarnitúra ágyazható kivitel

A Puzzle sarokgarnitúra anyagának puhasága a magas színvonalú minőségben rejlik. Szövet anyaga a legfinomabb anyagokból tevődik össze, ami igazán erős ám mégis finom és lágy az érintése. Kékesszürke színe fiatalos és üdeséget árasztó, mégis van benne némi komolyság. Méretei és nagysága rendkívül jól illeszkedik a kisebb lakások csendes szegletébe.

Elképzelhetjük fényes nappalink központi színtereként, ahol különálló és körbejárható bútorként lesz társunk a hétköznapokban. Személyes igényünk alapján, ötletes díszpárnákkal, különös színű pléddel gyönyörűen fokozható megjelenése. Nagyszerű idomok mellett említsük meg egyéb csodálatos praktikáit. Rögtön a nagyságát növelő ágyazható funkcióját emelném ki, ami szinte ajándék családosok, vagy nagy társaságot kedvelők körében. A Puzzle sarokgarnitúra ágyneműtartó résszel is fel van ruházva, mely nagyszerű a gyors ágyazáshoz. Széles króm lábai éppen csak észrevehetőek, eközben lenyűgöző támaszkodást adnak bútorunknak. Emellett szinte még fokozzák is a dizájnt mellyel felruházták a kivitelezők. Higgyék el nem fog csalódást okozni, ez a választás út a boldog pihenéshez!

A készlet erejéig érvényes az akció!

Szeretettel várjuk bútoráruházunkban, elérhetőségünk

Ez az ár az alap ára, ágyazható és ágyneműtartós esetében kérjen pontos árajánlatot.

Ne feledje, nálunk az összes kiállított ülőbútor azonnal szállítható is, így nem kell várakozni a bútor legyártásáig. Amennyiben igényli az egész ország területén meg tudjuk oldani a kiszállítást is. Nagyon kedvező szállítási díjakkal dolgozunk, egészen biztosan nem bánja meg, ha minket választ a vásárlás során.