Sendi bőr U alakú ülőgarnitúra

Valódi bőrből készült fekete u alakú ülőgarnitúra

879 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Sendi bőr U alakú ülőgarnitúra ágyazható kivitelben kapható

Ágyazható és ágyneműtartós kivitelben készült U formájú kivitelben.

A bőrgarnitúrák kedvelői számára igazi csemege lehet Sendi fantázianevű garnitúránk, mely ráadásul U-alakú. Aki keresett már hasonlót, az jól tudja, mennyire ritka ez a típusú elrendezés. A Sendi egyedisége azonban nem csak ebben, hanem kompakt méreteiben is lakozik, hisz 310cm-es hosszával igen sok helyre befér. Kárpitja valódi bőrből készült, klasszikus fekete színben. Formavilága és vonalvezetése trendi és modern, letisztult és egyszerű.

Króm lábai kimondottan magasak, így porszívóval is könnyedén hozzáférhetünk az alatta lévő burkolatokhoz.

Fejtámlái a sarok kivételével mindenütt állíthatóak, lehajtott állapotukban a kanapé viszonylag alacsonynak hat. A garnitúra mindkét oldala karfával zárt, az ülőfelületek steppeltek. Klasszikus külleme miatt szinte bárhová el tudjuk képzelni, legyen az fehér gránitburkot, faburkolat vagy éppen szőnyeg. A Sendi kihúzható vendégágya mellett rendelkezik egy kisebb ágyneműtartóval is, melyet akár egyéb fontos dolgaink tárolására is használhatunk. A garnitúra népszerűsége miatt kérjük, mindenféleképp hívjon bennünket telefonon, hogy tájékoztatást kaphasson az épp aktuális készletünkről. Kínálatunkban viszonylag gyakori egy ehhez hasonló méretű bőrgarnitúra, mely többnyire a bézs valamely árnyalatában szokott feltűnni.

Áruházunkban rengeteg szövet és bőrgarnitúrát találhat. Változatos és szokatlan színek, meseszép formák, klasszikus és modern szettek várják leendő új gazdájukat. Hozzáértő és segítőkész kollégáinkkal várjuk Önt és kedves családját, hogy mielőbb megtalálhassuk a vágyainak és igényeinek leginkább megfelelő ülőgarnitúrát. Hívjon minket, érdeklődjön és kérdezzen bátran!

Jelenleg nem tudom megerősíteni a termék rendelhetőségét. Azonban fontos tudni, hogy a jövőben ez lehetőségessé válhat.

mérete: 210 x 310 x 170