Nagai relax támlás garnitúra

Magas háttámla, extra kényelem

454 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Nagai relax támlás garnitúra, kis méretben!

Akadnak olykor üzletünkben olyan ülőgarnitúrák melyek csúsztatható háttámlával rendelkeznek. Ez annyit jelent, hogy előre-hátra tudjuk őket mozgatni igény szerint. Gondoljunk csak bele, hogy idősebb rokonunk érkezik hozzánk látogatóba. Ebben az esetben nyilván a legcélszerűbb, ha a háttámla előre van húzva. Ilyen pozícióban kényelmesebb az üldögélés, hiszen kisebb a az ülőmélység. Nagai relax támlás garnitúra-t a színe teszi még ennél is különlegesebbé, hiszen a minőségi kisugárzást a szürke és fekete kombinációja is erősíti.

Méret: 310 x 180 cm

A háttámlák csúsztathatósága, egy viszonylag új, innovatív megoldásnak számít és ahogy azt már említettem, az ülőmélység szabályozására alkalmas. Előre húzva tökéletes helyet biztosít majd kanapénk az összejövetelekhez, míg hátratolva remek fetrengő lesz belőle. Mi másra is vágyik az ember egy fárasztó nap után, mint egy kis fetrengésre?! 🙂

Ráülve érezhető, hogy nem túl puha ezért nagy örömünkre hosszasan is időzhetünk benne, az idősebb családtagoknak sem lesz megterhelő, hiszen háttámlái kifejezetten magasnak számítanak, ráadásul még fejtámlai is található rajtuk.

Látogasson üzletünkbe és tekintse meg élőben is. Mindenképp érdeklődjön előtte kollégáinknál, hogy az adott ülőgarnitúra elérhető-e még!

Válogasson több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek! Kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva.

Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.