Garlia loft ülőgarnitúra

letisztult stílusú, modern garnitúra

419 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimkék, , ,

Garlia loft ülőgarnitúra, modern dizájn!

Modern stílusú szövet garnitúra, olyan lakásba, ahol nem szab határt a képzeletnek a napi rutin. Vigyünk egy kis színt a mindennapokba, törjük meg a monotonitást! Nem csak nappalink hangulatát fogja feldobni, de komfortérzetünket is garantáltan magasabb szintre emeli. Modern garnitúra, modern embereknek, ez a Garlia loft ülőgarnitúra.

Méret: 265 x 185

A legtöbb kanapé lekerekített karfákkal, háttámlával és ülőfelülettel rendelkezik. Ezt a szabványt felrúgva, sárga színével igazi rendbontónak számít. Nem csak stúdiólakásba tudom elképzelni, hanem minden olyan otthon falai közé, ahol az élet sosem áll meg. Nyüzsgés, összejövetelek, házibulik és családi társasjátékozás… ez a garnitúra még sok mindent fog látni.

A kanári sárga szín, számomra a homokos tengerpartot idézi elő. A tengerpartot és az amellett lévő nyaralóövezetet. Mikor naplementében sétáltunk haza, finom meleg szél fújt. Nincs már tikkasztó hőség, amolyan tökéletes nyári esték egyikét éljük, melyet sosem feledünk majd. Lábunkon még a tengerparti homok, hajunk még nedves a sós víztől. A nyár illatát minden egyes lélegzetvételnél érezni lehet… mi mindenre tud emlékeztetni egy ülőgarnitúra!

Válogasson kedvére több száz bútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot az elérhetőség linkre kattintva. Sajnos, jelenleg nem tudjuk garantálni a termék rendelhetőségét. Viszont ne adja fel a reményt, hiszen a későbbiekben ez megváltozhat.