Golega kanapé ágyazható funkcióval

Egyedi kék színben

524 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Golega kanapé ágyazható funkcióval, egyedi kék színben!

Végre egy garnitúra, mely színében, anyagában és stílusában is eltér a megszokottaktól. A GOLEGA egy igazi családcentrikus személyiség, aki jól bánik a gyerekekkel. Világos farmerkék színe már önmagában csalogatja a játszani vágyó gyerekeket. Felülete ráadásul óriási és hajszálpontos egyenletes, nincs dőlésszöge az ülőfelületnek. Szövete rendkívül tartós és strapabíró, viszonylag feszes, így nehéz fodrokat képezni az anyagán. A rövid szára igen széles, így akár alvásra is alkalmas lehet. A garnitúra ágyazható, szükség esetén a fejpárnája kivehetők így tovább fokozhatja a kényelmet.

A kanapé lábai egyedi magasan ívelt fémből készültek, melynek sajátos alakja tovább fokozza a GOLEGA fiatalságot és dinamizmust árasztó jellegzetes személyiségét. A magas lábak miatt az alatta való takarítás könnyű és egyszerű, szó szerint gyerekjáték.

Méretei: 300 x 180 cm

A kék szövet alapvetően világos, de nem annyira, hogy bármilyen nyom, vagy folt azonnal láthatóvá válna rajta. Az anyag feszes tartása és erőssége miatt viszonylag könnyen tisztítható.

Válogasson üzletünkben kedvére több száz kanapé közül, személyesen!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal.