Miami L alakú sarokkanapé

Ágyazható és ágyneműtartós sarokkanapé tartós szövettel kárpitozva.

199 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Miami sarokkanapé ágyazható és ágyneműtartós kivitelben rendelhető

Bemutatom a Miami sarokkanapét, mely kiváló választás a családok számára. Ez a kisebb méretű, kompakt sarokkanapé szerényebb nappalikban is könnyedén elhelyezhető. A közepes keménységű ülőfelület kiváló tartást biztosít, amit a szivacsos vagy hullámrugós tartószerelés és a kellemesen puha töltetű támlapárnák tovább fokoznak.

A Miami sarokkanapé nemcsak kényelmes, de rendkívül praktikus is.

Ágyazható kialakításának köszönhetően könnyedén megoldható a vendégek elszállásolása, így mindig lesz hely a szeretteik számára. Az ágyfunkció esztétikus kárpitozásának köszönhetően nyitott állapotban is elegáns megjelenést nyújt. Emellett, ha extra tárolóhelyre lenne szükség, az ottomán igény szerint felnyíló ágyneműtartóval is rendelhető.

Az ülőfelület, párnázat és a korpusz kárpitozása többféle kiváló minőségű, magas kopásállóságú szövetből választható, így biztosan megtalálják a leginkább otthonukhoz illőt. A balos és jobbos kivitelek egyaránt elérhetőek, így könnyedén alkalmazkodhatnak az Önök nappalijának elrendezéséhez.

A Miami sarokkanapé rendelési ideje mindössze 1-3 hét, így hamarosan örömmel üdvözölhetik ezt az elegáns darabot otthonukban. A kanapé mérete 250 X 160 cm, így a család minden tagja kényelmesen elfér rajta.

A kanapé készlete rendelhető, és a rugós kivitel 209.900 Ft-tól elérhető.

Az ottomán ágyneműtartóval felár ellenében rendelhető (20.000 Ft).

Az otthon a család legfontosabb helye, ahol együtt töltött pillanataik emlékei örökké megmaradnak. A Miami sarokkanapé segítségével még meghittebb és kényelmesebb lehet ez az értékes együttlét.

Ne habozzanak tovább, rendeljék meg most a Miami sarokkanapét, és teremtsék meg otthonukban a családi boldogság és kényelem tökéletes harmóniáját!