Minami ágyazható ülőgarnitúra

padlizsán színben, ágyneműtartóval

419 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Minami ágyazható ülőgarnitúra, magas háttámlákkal és puffal.

Végre egy komplett ülőgarnitúra, melynek egyedisége nem csupán a padlizsán színében rejlik, hanem hogy emellett egyesíti az összes praktikus funkciót is.

A Minami velúr hatású, időtálló és vastag szövet, mely tulajdonságaiban a legjobb bőröket idézi. Színe matt, tapintása viszont nem rideg, mint a bőré. Ez a kanapé már pusztán a megjelenésével is kellemes családias légkört teremt, feldobja a leghétköznapibb lakások hangulatát is. Hófehér, fűrészfogas varrása eleganciával teljesíti ki, hogy így legyen kerek egész ez a csodálatos szett.

A kanapé háttámlái relatíve magasak, állítható fejtámlával pedig fejünket is kényelmesen megtámaszthatjuk ülés közben. Ülésmélysége nagyon jól eltalált, közepesnek mondható szélességű, mely tökéletes arany középutat jelent a csupán fekvésre, vagy csupán ülésre alkalmas garnitúrák között. Tetszésünk szerint ággyá is alakítható.

Nagyon hasznos lehet még a hozzá tartozó puff is, mely a kanapé összecsukott állapotában elsőrendű asztalka, vagy akár a nyitott feléhez szorosan hozzáilleszthető, ahol a kanapé amúgy sem kis méretét tovább növelhetjük. A puff a szokásnál is jóval masszívabb, így a kihúzott ágyrészhez is bátran hozzápasszítható. (A puff alacsony súlypontja miatt nem könnyű eltolni a már kihúzott ágytól.)

A Minami-hoz tartozik még egy kisebb ágyneműtartó is, mely mérete és elhelyezkedése végett inkább lehet praktikus a gyerekek játékainak tárolására. A teljes garnitúra sötét tölgy színű lábakkal van ellátva, melyeknél jobbat aligha választhattak volna a bútor tervezői.

Méret: 260 x 240 cm

Válogasson több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek! Kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva. Üzletünk Outlet jelleggel működik.

Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.

f