Clemant ágyazható ülőgarnitúra

Clemant ágyazható ülőgarnitúra

479 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Clemant ágyazható ülőgarnitúra, állítható fejtámlákkal!

Clemant ágyazható ülőgarnitúra kékes-szürke szövettel. Ágygépét játszi könnyedséggel lehet működtetni, így akár idősebbeknek is ajánlott. Hazatérve a fárasztó munkanap után mi sem eshet jobban, mint ledőlni egy kicsit… Ez az ülőgarnitúra tökéletes lesz a TV előtti hempergéshez vagy akár az összejövetelek utáni feltöltődéshez. Nem csak ágyazható, de még a fejtámláit is kénye-kedve szerint tudja állítgatni.

Üzletünk outlet jellege lévén minden garnitúrából csak 1-1 található készletünkön, így érdemes még azelőtt megtekinteni, mielőtt valaki elszaladna vele!

Méret: 285 x 205 cm

Elegáns színvilága nem hagy kivetni valót maga után. Szinte beleolvad a szoba sarkába, beleékelődik és közben felajánlja magát. Szinte kéri az embereket, hogy használják. Üljenek bele és élvezzék a kényelem egy új szintjét, miközben egy más szemszögből figyelik a világot.  Azt szeretné, hogy mindenki része legyen mindannak, amit képvisel. Annak ellenére, hogy beleolvad a szobába, domináns stílusa csalogatóan üzeni, “használj!”.

Válogasson kedvére több száz  ülőbútor közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal. A feltüntetett ár az alap ár, ágyazható és ágyneműtartós esetében kérjen pontos árajánlatot. Sajnos, jelenleg nem tudjuk garantálni a termék rendelhetőségét. Viszont ne adja fel a reményt, hiszen a későbbiekben ez megváltozhat.

Több színben lehet rendelni