Zanzibár U alakú ülőgarnitúra

Ágyazható u alakú garnitúra szürke színű alap szövettel.

699 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Zanzibár U alakú ülőgarnitúra ágyazható kivitelben, jobbos balos – irányban is rendelhető

A Zanzibar U-alakú ülőgarnitúra egy elegáns és modern bútordarab, amely kanapéként és ágyként is használható.

Változtatható ülésmélységgel, racsnis szerkezettel, állítható fejtámlákkal és dönthető karfákkal rendelkezik, acél, fekete és krómozott szánkó lábakkal kapható. Az ágyneműtartó opcionális extraként rendelhető. Ez a kanapé tökéletes azok számára, akik stílusos és kényelmes ülőalkalmatosságot keresnek otthonukba vagy irodájukba.

A Zanzibar U-alakú ülőgarnitúra jellemzői

Az U-alakú ülőgarnitúra számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek miatt kiváló választás lehet bármely otthonba vagy irodába. Változtatható ülésmélységgel rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy az ülés mélységét az Ön igényeihez igazítsa. A racsnis szerkezet biztosítja a kanapé stabilitását és biztonságát, míg az állítható fejtámlák és a dönthető karfák extra kényelmet és támogatást nyújtanak.

Az ágyneműtartó opcionális extra, amely lehetővé teszi, hogy ágyneműjét egy kényelmes helyen tárolja.

A Zanzibar U-alakú ülőgarnitúra előnyei A Zanzibar U-alakú ülőgarnitúra számos előnyt kínál azoknak, akik kényelmes és stílusos ülőhelyet keresnek.

Úgy tervezték, hogy állítható ülésmélységével, racsnis szerkezetével, állítható fejtámláival és dönthető karfáival maximális kényelmet nyújtson. Az ágyneműtartó opcionális extra, amely lehetővé teszi, hogy ágyneműjét egy kényelmes helyen tárolja. Az ülőgarnitúra többféle színben és szövetben is kapható, így megtalálhatja a berendezéséhez tökéletesen illő ülőgarnitúrát.

A Zanzibar U-alakú ülőgarnitúra karbantartása: A szövetkárpit vízzel, míg a bőrkárpit nedves ruhával törölhető le. A fém részeket száraz ruhával kell letörölni, hogy megelőzzük a rozsdásodást. Az ágyneműtartót ellenőrizni kell, ha gyermeke együl maradna..!

Valódi bőrrel az ára: 1.075.900 Ft