Cardoso ülőgarnitúra

L alakú garnitúra fotellel megspékelve a legjobb kényelmet szem előtt tartva.

379 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Bemutatjuk a Cardoso ülőgarnitúrát – Elegáns és kényelmes sarokkanapét fotellel

Kényelmes sarokkanapét keres, amely egyben elegáns is és fotel is van hozzá? Ne keressen tovább, ez a Cardoso ülőgarnitúra! Ezt az ülőgarnitúrát ívelt vonalakkal tervezték, amelyek modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek neki. Rendkívül kényelmes, habszivacs borítású ülőlapot is tartalmaz, bonell rugóval és magas háttámlával. Ráadásul ágyfunkcióval és kinyitható ágyneműtartóval is rendelkezik.

A Cardoso ülőgarnitúra funkcionalitása és sokoldalúsága

Az ülőgarnitúrát úgy tervezték, hogy sokoldalú és funkcionális is legyen. Karosszékkel és felhajtható fejtámlával rendelkezik, így az Ön igényeihez igazíthatja. Jobb és bal oldali változatban is kapható. Ráadásul kiváló minőségű szövetkárpitok közül választhat többféle színben.

Megfizethető ár a minőségi termékért

A Cardoso legjobb része az ára. A termék minőségéhez képest nagyon kedvező árú. Az ár csak az ágyfunkciót tartalmazza, az ágyneműtartó azonban külön rendelhető felár ellenében.

Testre szabhatja Cardoso ülőgarnitúráját

A Cardoso ülőgarnitúra az Ön igényei szerint testre szabható. Különböző méretek, szövetek, funkciók és kiegészítők közül választhat. Az ülőgarnitúra mérete 250 X 175 cm, de az Ön igényei szerint módosítható. A kárpitanyag is választható a különböző színű, kiváló minőségű szövetek közül. Ráadásul funkciókkal és kiegészítőkkel is kiegészítheti, hogy még kényelmesebbé és stílusosabbá tegye.

Válassza ki a megfelelő kárpitot a Cardoso ülőgarnitúrához

A Cardoso ülőgarnitúra kárpitozásának kiválasztásakor fontos, hogy figyelembe vegye a kívánt szövet típusát, valamint annak színét. Azt is figyelembe kell vennie, hogy milyen gyakran fogja használni az ülőgarnitúrát, és hogy az milyen igénybevételnek lesz kitéve. Ez segít meghatározni, hogy milyen típusú szövet felel meg a legjobban az Ön igényeinek.

A Cardoso ülőgarnitúra egy elegáns és kényelmes sarokkanapé, amely minden otthonba tökéletes. Habszivacs borítású ülőfelületet tartalmaz bonell rugóval együtt. Magas háttámlával, valamint ágyfunkcióval és kinyitható ágyneműtartóval. Különböző méretek, szövetek, funkciók és kiegészítők közül választhat, és igényei szerint testre szabhatja. Az ára a termék minőségéhez képest nagyon kedvező. Ne maradjon le erről a lehetőségről, nem fogja megbánni, erről gondoskodunk.

Szerezze be saját Cardoso ülőgarnitúráját még ma!