Vibrato U alakú ülőgarnitúra

Ágyazható kivitelben kapható jobbos – balos állásban is rendelhető

629 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Engedjék meg, hogy bemutassam Önöknek a mesés Vibrato ülőgarnitúrát

Minden tekintetben lenyűgöző és igazán otthonossá varázsolja a nappalijukat. Ez a modern vonalvezetésű ülőgarnitúra nem csupán a dizájnjával ragadja meg a figyelmet, hanem együtt töltött pillanataikat is emlékezetessé és kényelmessé teszi.

Az ülőfelülete közepes keménységű habok és hullámrugós tartószerelékkel van kárpitozva, hogy a lehető legmagasabb komfortérzetet nyújtsa Önöknek. A széles ülőfelületén könnyedén elfér az egész család, így együtt élvezhetik a kényelmet és a kikapcsolódást. A Vibrato modell 4 db fokozatosan állítható fejtámlával rendelkezik, melyek a tökéletes támasztékot nyújtják, bármilyen ülési pozícióban.

A praktikusság terén sem marad el a Vibrato ülőgarnitúra, hiszen ágyazható funkciójának köszönhetően vendégeik kényelmesen éjszakázhatnak. Az ágyfunkció egyszerűen kihúzható középrésze tökéletes pihenést kínál a szeretteiknek. Emellett érdemes ágyneműtartóval rendelni az ülőgarnitúrát, hogy rendszerezetten el lehessen helyezni a takarókat és párnákat, ezzel is segítve a mindennapok kényelmét.

A kárpitválaszték is lenyűgözően gazdag, közel kétszázféle magas minőségű szövet és textilbőr közül választhatnak, így mindenki megtalálhatja az otthonához legjobban illő stílust. A legnépszerűbb SOFTCLEAN szövet könnyű tisztíthatóságának és kopásállóságának köszönheti népszerűségét, mely az aktív családok életét igazán megkönnyíti.

Azonban ha a természetességet és a tartósságot preferálják, akkor kiváló minőségű marhabőr kárpitokból is választhatnak, melyek igazi eleganciát és modern megjelenést kölcsönöznek az otthonuknak.

A Vibrato U alakú ülőgarnitúra modellből többféle méretben és kivitelben válogathatnak, így a család minden tagja megtalálhatja a neki legmegfelelőbb ülőgarnitúrát. Legyen az “U” alakú, kétféle sarok változat, mind közül az, ami igazán otthonossá teszi nappalijukat.

Együtt töltött időnk a családdal az egyik legfontosabb dolog az életben, ezért fontos, hogy az otthonunk kényelmes és barátságos legyen.

A Vibrato ülőgarnitúra segítségével nemcsak élvezhetik a kényelmet és a szépséget, de együtt töltött pillanataik még értékesebbek és emlékezetesebbek lehetnek.

Ne habozzanak, válasszák a Vibrato ülőgarnitúrát, mely stílusosan és kényelmesen teszi még boldogabbá az életüket.

Rendelhető garnitúra számtalan lehetőséggel, várjuk Önöket is szeretettel!