Miami

Ágyazható és ágyneműtartós ülőgarnitúra zöld színben, de rendelésre más szín is elérhető.

309 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Miami U alakú ülőgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve.

Üdvözölöm Önöket az otthoni kényelem világában! Bemutatjuk Miami u-alakú ülőgarnitúrát, mely tökéletes választás a családok számára. Ez a kompakt, kisebb méretű ülőgarnitúra könnyedén elhelyezhető bármely nappaliban, és közepes keménységű ülőfelületének köszönhetően kiváló tartást biztosít. A szivacsos vagy hullámrugós tartószerelés és a kellemesen puha töltetű támlapárnák pedig tovább emelik a kényelmi szintet.

Ez a bútordarab nem csupán kényelmes és komfortos, de rendkívül praktikus is.

Ágyazható sarokgarnitúraként könnyedén megoldható a vendégek elszállásolása, így soha többé nem kell aggódni az otthoni vendéglátás miatt. Az ágyfunkció esztétikusan illeszkedik a kárpitozáshoz, így nemcsak kényelmes, hanem szemet gyönyörködtető is.

A Miami ülőgarnitúra többféle kiváló minőségű, magas kopásállóságú szövetből választható, így biztosan megtalálják az otthonukhoz és az ízlésükhöz leginkább illőt. A balos és jobbos kivitelek is elérhetőek, így könnyedén alkalmazkodhatnak az Önök nappalijának elrendezéséhez.

De ennek a gyönyörű bútordarabnak még nem értünk a végére! Az ottománnak köszönhetően extra tárolóhely is rendelkezésre áll, így praktikusan elrendezhetik az ágyneműket, takarókat és párnákat.

A fekvőfelület mérete 280 x 160 cm, így akár többen is kényelmesen elférnek alvásra.

A Miami u-alakú ülőgarnitúra szivacsos kivitelben 309.900 Ft-tól, míg rugós kivitelben 329.900 Ft-tól elérhető. Azonban ne habozzanak, mert ez a kivételes darab hamarosan az Önök otthonában is örök kényelmet és családi meghittséget hozhat!

Rendelési idő: 1-3 hét.

Típus: “U” ülőgarnitúra
Funkció: Ágyazható + ágyneműtartós
Méret: 320 X 195 X 160

Ne hagyják ki ezt a kivételes lehetőséget, hogy az otthonukat a családi szeretet és együtt töltött pillanatok melegével gazdagítsák! Együtt teremtsék meg az ideális otthont, ahol mindenki számára kényelem és boldogság vár.