Holiday u alakú ülőgarnitúra

519 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Holiday U alakú ülőgarnitúra ágyazható funkcióval szerelve

Nagy öröm számomra, hogy itt van az oldalunkon, és lehetőségem van segíteni Önnek a legszebb garnitúra kiválasztásában. Bízom benne, hogy a válaszaim megfelelnek majd az elvárásainak, és sikerül Önt támogatnom a kérdései megválaszolásában.

Engedje meg, hogy mély tisztelettel és szeretettel bemutassam Önnek ezt az elegáns és lenyűgöző Holiday U-form ülőgarnitúrát. Ez a modern formavilágú és praktikus bútordarab valóban kivételes stílussal és sokoldalúsággal ajándékozza meg nappaliját. Hisszük, hogy a kényelem és a kifinomultság nem lehet kompromisszumok tárgya, és ez az ülőgarnitúra mindezt tökéletesen megtestesíti.

Az ülőfelülete rugós kialakítású, így a legmagasabb szintű komfortot biztosítja az Ön és családja számára. Az ülőgarnitúra különösen kiemelkedő tulajdonsága a rendkívül magas háttámla, mely tökéletes tartást és támaszt nyújt. Emellett az 6 db fejtámla racsnis szerkezettel van ellátva, lehetővé téve az igényeinek megfelelő állítást.

Szeretnénk, ha otthona mindig rendben és rendezett lenne, ezért az ülőgarnitúra lábtartós eleme felnyitható, és kényelmesen több takarót és párnát rejthet magában. Így mindig kéznél lesznek azok az apróságok, amikre szüksége lehet egy kellemes esti pihenéshez vagy egy hirtelen jött vendég elszállásolásához.

Az ülőgarnitúra középső eleme különleges ágyfunkcióval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy vendégei könnyedén és kényelmesen megszállhatnak Önnél. Ez az ágyneműtartós, ágyazható funkció a praktikum és a vendégszeretet tökéletes ötvözete.

A szövet anyaga kifejezetten puha tapintású és mégis rendkívül kopásálló, így nemcsak kellemes érzést biztosít, hanem hosszú éveken át változatlan szépségben fogja kápráztatni az Ön és családja szemét.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy az ülőgarnitúrát több színben is elérheti, így tökéletesen illeszkedhet otthona díszítéséhez.

A jobbos és balos kivitellel is rendelkezünk, hogy az Ön igényeihez legjobban igazodó bútordarabot választhassa.

Reméljük, hogy az általunk kínált Holiday U-form ülőgarnitúra lenyűgözi Önt.

Szívesen látjuk Önt üzletünkben, ahol személyesen is megtekintheti és kipróbálhatja ezt a különleges bútordarabot. Bízunk benne, hogy hamarosan találkozunk!

Mérete: 330 x 210 x 160 cm