Fargo U alakú ülőgarnitúra

Brutálisan vagány u alakú garnitúra, kedvezményesen megvásárolható és rendelhető több féle színben.

499 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Fargo U alakú ülőgarnitúra szabad párnákkal együtt

Nagy öröm számunkra bemutatni Önnek a varázslatos Fargo U alakú ülőgarnitúrát, amely csábító kényelemmel és páratlan stílussal rendelkezik. Ez a bútordarab nem csupán egy ülőhely, hanem egy igazi kényelmes oázis a mindennapi élet rohanásában. Hívogató párnái pedig garantáltan párnacsatázásra csábítják az egész családot!

A szürke színű ülőgarnitúra modern megjelenése tökéletesen illeszkedik a kortárs belső terekhez. A letisztult és stílusos vonalvezetés nem csupán esztétikus, de a helyiségeknek egy kellemes, kifinomult légkört kölcsönöz. A bútorpárnaival, amelyeket megannyi színben és mintával kombinálhat, egyedivé teheti a garnitúrát, és a saját stílusához igazíthatja.

A Fargo ülőgarnitúra U alakú kialakítása lehetővé teszi, hogy a család és a barátok kényelmesen elférjenek a bútor körül, így a beszélgetések és a közös időtöltés kellemes élménnyé válnak. A puha és kényelmes párnák garantálják az optimális kényelmet, amely lehetővé teszi a pihenést és a feltöltődést a mindennapok fáradalmaitól.

Ez a szürke ülőgarnitúra nem csak stílusos és kényelmes, hanem rendkívül sokoldalú is. Az extra párnák hatalmas választéka lehetőséget ad az átalakításra és a dekorációra. Egyéni ízlésének és hangulatának megfelelően variálhatja a párnákat, és ezzel frissítheti a bútor megjelenését az évszakok vagy az alkalmak szerint. ( plusz kiegészítésként is )

A Fargo U alakú ülőgarnitúra szürke színű, a praktikus funkciók mellett a minőségi anyagokkal és a kiváló kidolgozással is kitűnik. A tartós vázszerkezet és a strapabíró párnázat hosszú élettartamot és megbízható használatot biztosít. A könnyen tisztítható huzat pedig segít megőrizni a bútor eredeti fényét és szépségét hosszú éveken keresztül.

Ne habozzon tovább, és tegye különlegessé otthona berendezését a varázslatos Fargo U alakú szürke ülőgarnitúrával! Élvezze a család és barátok társaságát a kényelmes ülőhelyeken, és hagyja, hogy az extra párnák meghozzák az egyediséget. Bízunk benne, hogy elégedett lesz választásával, és ha bármilyen kérdése lenne, szívesen állunk rendelkezésére. Köszönjük, hogy minket választott, és jó vásárlást kívánunk!

Mérete: 335 x 200 x 170 cm