Stanley sarokkanapé

Nagyon különleges sarokkanapé, amely alatt kényelmesen elfér a robotporszívó is!

349 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Stanley sarokkanapé erős strapabíró szövettel és magas és erős lábakkal

Örömmel mutatjuk be Önnek a modern, leszűrt és letisztult dizájnnal rendelkező, szürke színű Stanley sarokkanapét, melynek magas fekete lábai kiemelkednek a tömegből. Ez a kiváló minőségű kanapé nemcsak elegáns megjelenésével hódít, de praktikus és kényelmes használatot is biztosít.

A Stanley sarokkanapé kialakítása a letisztult formákra és a modern stílusra helyezi a hangsúlyt, így tökéletesen illeszkedik a mai lakberendezési trendekhez.

A szürke színű, puha és strapabíró anyag a kényelmet és a stílust egyesíti, míg a fekete magas lábak még emelik is az összhatást.

Az L alakú elrendezés révén a kanapé optimális kihasználtságot kínál, és lehetővé teszi, hogy több vendég kényelmesen elférjen rajta. Az egyik sarokba helyezett magas lábaknak köszönhetően pedig még a robot porszívó is elfér alatta, ami tovább növeli a kanapé alatti terület kihasználtságát.

A minőségi anyagoknak és a gondosan kidolgozott részleteknek köszönhetően ez a kanapé hosszú éveken keresztül szolgálja majd Önt, miközben az otthona díszévé válik.

Bízunk benne, hogy ez a modern és kényelmes Stanley sarokkanapé megfelel az igényeinek, és örömmel látjuk majd a weboldalunkon, ahol ingyenesen feltöltheti a kosarába és megrendelheti. Ha kérdése lenne vagy további információra van szüksége, készséggel állunk rendelkezésére.

Mérete: 290 x 170 cm

További ülőgarnitúra kínálatunkat itt nézheti meg