Driv valódi bőr ülőgarnitúra

Valódi bőr sarok ülőgarnitúra

635 090 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Driv valódi bőr ülőgarnitúra relax fejtámlákkal és ágyazható funkciókkal

Élénk tüzes színével kirívó a többiek körül. Egyedisége szuper lendületességet, ragyogást hordoz magában a Driv valódi bőr ülőgarnitúra. Modern színes extravagáns stílusú otthonok zseniális díszítő eleme, mely praktikai szempontokat tekintve is lenyűgöző. Bátrabbaknak ajánlott, akik szeretik a fiatalos vidám színeket, bútorokat. Kialakítása alkalmas lehet komolyabb, kicsit visszafogottabb terek ékszereként is, ahol otthonunkban magára vonja a figyelmet, tekintetet.

Bőr kárpitozása van, mely maximálisan jó minőség, kiállja az idő megpróbáltatásait, erősen és ellenállóan. Azonban ne lepődjünk meg ha kipróbáljuk milyen kellemes élményben lesz részünk, hiszen bársonyos finom és enyhén hűsítő hatása rabul ejt majd bennünket. Eszméletlen kivitelezői munka, amiben megjelennek az apró részletek fontosságai is.

Minden csak a tökéletes kényelemről szól. Habszivacs tömítése adja meg a kifogástalan keménységgel és rugalmassággal bíró támaszkodást. A háttámlák dőlés íve rendkívül kényelmes, mely kiegészül a relax fejtámlák lehetőségével. Lehajtott állapotukban használható bármilyen könnyű tárgy, például egy-egy könyv vagy újság tárolására. Nyitva magunkhoz igazítva felejthetetlen pihenést és ragyogó pihentető pozíciót érhetünk el. Mélysége, ezenkívül szélessége gondolt a különböző korosztályokra is. Idősebbeknek fontos a könnyen kezelhetőség, azaz, hogy lazán felálljanak, avagy leüljenek a Driv sarok ülőgarnitúrára.

Pihenésük komfortos és feltöltekező legyen.

Baloldali kartámlának nevezett része, valamint annak varázslatos ívét tekintve szinte hívogat bennünket, hogy lazítsunk egy kicsit benne. Ülve vagy elnyújtózva, az már opcionális bárki számára.

Lábai krómból vannak, ami nem kényes és könnyen tisztítható a padlózat alatta, ahogy a felszínére került piszkot is bátran egy nedves kendővel letörölhetjük.

Széles lábai maximálisan stabil támaszkodásban részesítik a Driv ülőgarnitúrát, vagy másképpen sarokgarnitúrát. Különösen fontos, hiszen bútorunk ágyazható funkcióval is bír. Ez az a tulajdonsága melyet nagy társasággal, avagy sok kisgyermekkel rendelkezők nagyra fognak értékelni. Legyen szó egy gyermek zsúrról, vagy nagy családi vendégseregről, az ott alvás megoldott. A Driv sarokgarnitúra ágyazható, kihúzható és ágyneműtartó résszel is fel lett ruházva. Lesz férőhely bárki számára.

Emellett egy nagyon jó választás ahhoz, hogy estéinket beragyogja kényelmével, vidám színével és rendkívül hasznos tulajdonságaival.

További sarokgarnitúra kínálatunkat is nézze meg.

Jelenleg nem tudom megerősíteni a termék rendelhetőségét. Azonban fontos tudni, hogy a jövőben ez lehetőségessé válhat.

Méret: 275 x 220 cm

f