Zanzibár II sarokgarnitúra

539 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Zanzibár II sarokgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós kivitelben kapható

A család együtt töltött idő az egyik legszebb és legértékesebb dolog az életben. Nincs is jobb, mint egy kényelmes és elegáns Zanzibár II sarokgarnitúra, ahol mindenki kényelmesen elfér, és mindenki részt vehet a közös tevékenységekben.

Engedj meg, hogy bemutassak neked egy gyönyörű piros színű Zanzibár II sarokgarnitúrát, ami ideális választás lehet a családi közös programokhoz. Ez a kényelmes kanapé egyaránt alkalmas a társasjátékok és a sakkozás szerelmeseinek is.

A sarokgarnitúra modern és stílusos kialakítású, amely feldobja a nappali vagy a családi szoba enteriőrjét. A piros szín élettel telített és vibráló hangulatot kölcsönöz a térnek, ami remekül összehozza a család minden tagját.

Az állítható háttámlák lehetővé teszik, hogy mindenki megtalálja a neki legkényelmesebb pozíciót. Nem számít, hogy valaki lazítani szeretne egy jó könyvvel a kezében, vagy egy izgalmas társasjáték résztvevője lesz, mindenki megtalálja a megfelelő dőlésszöget a háttámlájához.

Emellett a fejtámlák is állíthatóak, így a családtagok kényelmesen támaszkodhatnak, miközben részt vesznek a játékokban vagy csak egyszerűen pihennek.

A sarokgarnitúra tágas kialakítású, így biztosítva, hogy mindenki elférjen rajta. Lehetőség van arra, hogy mindenki kényelmesen elhelyezkedjen rajta, és egymással szemben ülve könnyedén játszhassanak egy-egy kört a társasjátékokban vagy éppen sakkozhassanak.

A család együtt töltött ideje a legfontosabb, és ez a piros sarokgarnitúra megteremti a tökéletes környezetet az ilyen emlékezetes pillanatokhoz. A közös játékok és a családi összejövetelek emlékei éveken át melegen fogják eltölteni a szíveteket.

Így együtt társasjátékozni vagy sakkozni a családdal még különlegesebb és szórakoztatóbb élménnyé válik ezen a kényelmes sarokgarnitúrán. Az összetartozás és az együttlét érzése még mélyebbé válik, miközben mindannyian élvezitek az együtt töltött időt ezen a remek bútordarabon.

Valódi bőrrel is rendelhető: 829.900.- Ft-tól