Auburn elektromos relax kanapé

laptop tartóval és beépített konnektorral

614 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Auburn elektromos relax kanapé, laptop tartóval és beépített konnektorral!

Az Auburn elektromos relax kanapé egy nem mindennapi darab. Rendkívül ritka, hogy egy kanapé ennyi plussz funkciót rejtsen magában. Kezdjük egyből a relax résszel, amelyből ráadásul kettő található. A kanapé jobb oldala egy gomb megérintésével előre nyúlik, ahogy az a képen is jól látszik. Kényelmes pihenőhely lesz belőle, félig fekvő állapotban tudunk így olvasgatni vagy akár Tv-t nézni.

Figyelem! A könnyű elalvás veszélye fennáll.

A kanapé másik oldalán szintén található relax funkció, amely a lábtartó felemelkedésében és a háttámla hátradőlésében rejlik. Természetesen ezt még tovább fokozza a középen lehajtható kisasztal, amely akár laptoptartóként is funkcionálhat. Amennyiben tölteni szeretnénk a gépet vagy telefonunkat, a legkézenfekvőbb megoldás, ha a beépített konnektort használjuk.

Méret: 285 x 165 cm

Rengeteg praktikus extra funkciója mellett bizton állíthatom, hogy rendkívül kényelmes is. Én biztosan megvenném a rakparti lakásomba és onnan a relax részéből nézném a naplementét minden este… feltéve, ha lenne rakparti lakásom.

Mint minden darabból, ebből is csak egy található készletünkben, így mindenképp érdemes mielőbb érdeklőni. Budaörsi üzletünkben személyesen kipróbálhatja és akár már a hétvégén otthonában tudhatja, ha Ön is beleszeret.

 

Válogasson kedvére több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva.