Salli sarokkanapé L

Ágyazható és ágyneműtartós kivitel, jobbra és balra is állhat az ottomán rész, ezt a rendelésnél előre jelezze.

364 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Salli sarokkanapé L alakú livitel ágyazható funkcióval szerelve

Bemutatjuk Önöknek a varázslatos Sally sarokkanapét L alakú kivitelben, amely nem csak modern és stílusos megjelenésével varázsolja el az otthonukat, de együtt töltött pillanataikat is kényelmesebbé teszi. Ez a rugós ülőfelületű és ágyazható sarokgarnitúra igazi kényelemmel tölti meg a mindennapjaikat.

Különleges dizájnjának köszönhetően szinte bárhová tökéletesen illeszkedik, és az 1-2-3 fokozatban állítható fejtámlák és karfa funkció gondoskodik arról, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb ülési pozíciót. A sarokkanapé króm lábakkal rendelkezik, amelyek elegáns és modern megjelenést kölcsönöznek neki.

A Sally I. sarokkanapé igazi praktikus megoldás is, hiszen ágyfunkciójának köszönhetően könnyedén átalakítható vendégágyként. Rendelhető ágyneműtartóval is, ahol kényelmesen tárolhatják a takarókat és párnákat. A számtalan különböző színű, magas kopásállóságú szövet kárpit közül választhatnak, köztük az un. SOFTCLEAN, melynek tisztítása igazán egyszerű és gondtalan.

A család számára különösen fontos, hogy mindenki megtalálja a neki legmegfelelőbb helyet ezen a sarokkanapén, és ezért rendelhető mind jobbos, mind balos kivitelben is.

Vásárlásukkor figyeljenek a szövetkategóriákra és a választott funkciókra, mivel az ár ezek függvényében változhat.

A Sally I. sarokkanapé már 364 900 Ft-tól elérhető.

Tegyék otthonukat még szebbé és kényelmesebbé a Sally sarokkanapéval!

Rendelhető bútor,  várjuk Önöket szeretettel!