Monroe sarokgarnitúra fotellel és puffal

Extra kényelmet nyújtó derékpárnákkal

474 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Monroe sarokgarnitúra fotellel, puffal és beépített derékpárnákkal!

Ez nem csak holmi marketingszöveg… kérem tekintse meg a képeket! Jól láthatóak a derékpárnák minden egyes ülőrésznél. Ezek olyan mértékű kényelmet nyújtanak, melyet rengetegen keresnek. Leginkább idősebb látogatóink vágynak olyan garnitúrára, amely megfelelő támaszt ad a hátnak, ülő pozícióban. Ez nem is csoda, hiszen a mai ülőgarnitúrák többsége leginkább fetrengésre alkalmas. A Monroe sarokgarnitúra ezen vendégeinknek kedvez.

Méret: 260 x 260 cm

Ez egy olyan garnitúra, amelynek mindkét oldala egyenlő hosszúságú, így tökéletesen illik a szoba sarkába. Ráadásul adunk mellé egy fotelt is, ami extra ülőhelyként szolgál majd. Alcantara szövete könnyedén tisztítható, még a makacsabb foltok sem fognak gondot jelenteni.

Képzelje csak el, hogy milyen jó érzés lesz leülni, elővenni kedvenc könyvét és folytatni az olvasást. Helyezze lábát a puffra, vegyen kézbe egy pohár innivalót és élvezze a pihentető energiákat. Hagyja testét ellazulni, a gondolatokat elszállni… most nem szól másról az élet, csak a pihenésről és a kényelemről. Milyen csodálatos a sors, hogy ez megadatik Önnek!

 

Kérem érdeklődjön kollégáinknál, hogy a Monroe ülőgarnitúra elérhető-e még. Nem szeretnék csalódást okozni, de készletünkben minden darabból csupán egy található.

 

Válogasson több száz garnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, érdeklődni tud kollégáinknál az elérhetőség linkre kattintva.