Filipstad előre ágyazható kanapé

Előre ágyazható balos kanapé

549 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimkék,

Filipstad előre ágyazható kanapé, egy igazi ritkaság!

Különlegességre vágyik? Egy ülőgarnitúrára, ami megállja a helyét akkor is, amikor vendég érkezik és elszállásolásra kerül sor? Egy olyan ülőgarnitúrára, melyen kényelmesen lehet aludni is? Filipstad előre ágyazható kanapé!

Számtalan olyan látogatónk akad, akik kimondottan előre ágyazható kanapét keresnek. Olyan fajtát, amely teljes értékű ágygéppel rendelkezik.. manapság sajnos egyre ritkább az ilyen a modern garnitúrák körében. Éppen ezért is számít különlegesnek ez a darab. A képeken is jól látható miként működik, de javasoljuk inkább látogasson el hozzánk és próbálja ki személyesen 🙂

Méret: 290 x 180 cm

Mindenkivel előfordul, hogy néha váratlan vendégség vagy családi látogatásban lesz része. Tapasztalatom szerint sokszor ezek a spontán programok sikerülnek a legjobban és ilyenkor mindig nagy öröm, ha nem kell ideje korán búcsúzkodni.

Ez a kanapé tökéletes cinkostársunk lesz ebben a vendégmarasztalásban, hiszen minden meg van benne ahhoz, hogy mindenki tökéletesen pihenhessen. A színe nagyon kellemes, nem feltűnő ezért bármihez jól illeszkedik. Keménységét tekintve hosszútávon is hibátlan. Króm lábak még fokozzák biztonságát, valamint ágy része teljesértékű, kényelme vetekszik egy különálló ágy komfortjával.

Látogasson el hozzánk és válogasson kedvére több száz  kanapé közül, személyesen!

Aktuális készletünk és áraink felől, kérem érdeklődjön telefonon vagy akár személyesen.