Nakato kanapé

kanapé állítható fejtámlákkal

219 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Nakato kanapé bézs színű szövettel.

A bézs szín újra hódít és nem lehet vele mellélőni. Köztudott, hogy a világos szín növeli a teret… legalábbis afféle hatást kelt. Nos, ez leginkább a falszín kiválasztásánál számít, azonban arra már kevesebben gondolnak, hogy az ülőgarnitúrák is közrejátszhatnak ebben. Egy ülőgarnitúra általában meghatározza a helyiség hangulatát. Egy gondosan megválasztott, világos színű kanapé hasonlóképpen szabad és tágas hatást kelt egy szobában, akárcsak a fehér falszín. Nakato kanapé nem csak a színével ad pozitív hozzájárulást. Párnázottságának köszönhetően rendkívül kényelmes, míg anyaga csak erősíti a hatást. Puha szövettel vont kanapé, melynek fejtámlái is állíthatóak.

Méret: 215 x 90 cm

Ugyan más garnitúrák mellet is jól mutat, akár önmagában is elegendő lehet, hiszen elég nagy ahhoz, hogy többen elférjünk rajta. Akár el is lehet aludni, hiszen mérete adott hozzá, kényelemből pedig nem lesz hiány. Világos színéből adódóan érdemes körültekintően bánni vele, nem szereti például a vörösbort, ahogy a ketchup-ot sem. Kellő figyelem mellett évekig megőrzi jelenlegi állapotát és büszkén kiszolgálja igényeinket.

Érdemes érdeklődni kollégáinknál, hiszen üzletünk outlet jellegéből adódóan minden termékünkből egy darab található készleten. Látogasson el üzletünkbe és próbálja ki élőben is, az elégedettség garantált!

Válogasson több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek!

Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.