Tono ülőgarnitúra

Állítható fejtámlákkal

426 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Tono ülőgarnitúra, állítható fejtámlákkal.

Balos garnitúra, állítható fejtámlákkal és puha szövettel. A microplüssről érdemes tudni, hogy az egyik legfinomabb anyag. Tapintásra puha és könnyed, akár csupasz testtel is el lehet rajta helyezkedni, ellentétben például a zsákszövettel. A képeken is látható, hogy világos színe milyen könnyen beleolvad környezetébe. Ez otthonában sem lesz másképp. Még a világos színekhez is jól passzol semlegessége lévén. Ágygéppel rendelkezik, méreteinek hála akár két felnőtt is elalhat rajta. A Tono ülőgarnitúra egy olyan darab, amelyet sokan keresnek üzletünkben, hiszen egyszerűsége sokaknak elsődleges szempont. Nem mindenki szereti az extra funkciókkal ellátott bútorokat, hiszen az ülőgarnitúrák fő célja, hogy kényelmes ülőhelyet biztosítson számunkra.

Méret: 275 x 225 cm

Letisztult kialakítása is hozzájárul ahhoz, hogy ilyen népszerű. Az újépítésű lakásokban nem feltétlenül mutat jól egy masszív, nagydarab ülőgarnitúra, amely elfoglalja az egész szobát. Ezért is nagyszerű, hogy “Tono”-nak még a fejtámlái is állíthatóak, hiszen alapállásban még könnyedebbé és letisztultabbá teszi küllemét. Tipikusan egy olyan garnitúra, melyet nem kell nagydobra verni. Nem világít és nem is zenél, azonban mindent megad tulajdonosainak, amit egy garnitúrának meg kell adnia.

Érdeklődjön kollégáinknál, hiszen minden termékünkből egy darab található üzletünkben. Érdemes időben lecsapni kiszemeltünkre, mielőtt valaki más megtenné!

Válogasson több száz ülőgarnitúra közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek! Kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva.

A termék rendelhetősége jelenleg bizonytalan, de szeretném hangsúlyozni, hogy a későbbiek során elképzelhető, hogy ez megváltozik.

Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.