Pamela sarok ülőgarnitúra

Ágyazható, ágyneműtartós sarok ülőgarnitúra

385 000 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Pamela sarok ülőgarnitúra ágyazható és ágyneműtartós funkcióval szerelve.

Letisztult szolid megjelenésével egy igazán kedvelt bútordarab, mely könnyen illeszkedik a sokszínű környezethez. Formavilága harmonikus, látványos íves kartámlákkal lett díszítve, ami tökéletesen alkalmazkodik bútor szerkezetéhez és méretarányaihoz.

Textúrájának világos meleg árnyalatú homok színe nagyszerűen illik bármilyen más berendezési tárgyakhoz, egyéb színekhez legyen az világosabb, vagy akár sötétebb. Szövet anyag egyébként az egyik legnagyszerűbb összetételű anyag. Érdemes róla tudni amellett, hogy bizonyítottan időtálló, erős, valamint a kellemes finom érintése is megmaradt. Kivitelezőink sokat tesztelt munkája a tartós, hosszútávon is megbízható szövet minőség. Ezenfelül annak érzéki finomsága lágysága, hiszen ez az élmény, érzés köt minket majd bútorunkhoz. Higgyék el csodálatos.

Tartását a habszivacs tömítő anyagnak köszönheti, mely egy maximálisan rugalmas légies összetétel. Ebből következik, hogy terhelés után visszaáll eredeti formájára, nem süpped és nem deformálódik az idő előrehaladtával. Ez megnyugtató vásárlóink számára, mivel nagy valószínűséggel hosszútávra terveznek a Pamela sarok ülőgarnitúra.

Aszimmetrikus alakja kiválóan alkalmas bármely korosztály kényelmét szolgálni. Mire is gondolok?

Többek között az idősebbekre, kiknek már nehezére eshet a leülés, valamint a felállás egy mély, avagy túl széles ülőgarnitúráról. A Pamela sarok ülőgarnitúra könnyen és kényelmesen kezelhető lesz számunkra, kiegészülve a tökéletes magassággal, és a komfortos háttámlákkal van felruházva, amihez még csatlakoznak a relax fejtámlák.

A fiatalabbak elnyújtózkodhatnak a jobb oldali hosszított részén, hátra dőlve élvezhetik a háttámlák tökéletes dőlés szögét. Varrásai díszítik felületét, mi több még erősítik tartását. Lábai stabilok mely rendkívül fontos az ágyazhatósága szempontjából is. Ha jön a nagy család, barátokat fogadunk szuper kényelmes ággyá nyithatjuk szét bútorunkat, ami ragyogó pihenésben részesíti majd vendégeinket.

Persze elképzelhető kisebb huncut gyermekeink szívesen ugarálnak majd a tetején, ezért is oly megnyugtató, ha biztos lábakon áll.

Ágyneműtartó része épp elegendő az ágyazáshoz szükséges kellékek tárolására, ahogy persze más lim-lom elpakolására is megfelelő.

Összegezve a PAMELA sarokgarnitúra tulajdonságait, praktikáit szerintem bárkinek tökéletes és kielégítő választás.

A készlet erejéig várjuk érdeklődőinket szeretettel bútoráruházunkban.

Mérete: 240 x 170 cm