Thor kanapé

289 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Thor kanapé ágyazható és ágyneműtartós kivitelben kapható

Bemutatom a Thor kanapét, mely minden szempontból tökéletes választás családjuk számára. Ez a letisztult vonalvezetésű kanapé közepes keménységű, rugós ülőfelülettel és kellemesen puha töltetű párnázattal a háttámlánál, ami a legmagasabb kényelmet nyújtja.

A Thor kanapé előre ágyazható, így egyszerűen és gyorsan alakítható 160×200 cm fekvőfelületű vendégággyá. Akár rendszeres használat mellett is kiválóan megállja a helyét, így minden kedves vendégük kényelmes éjszakákat tölthet el otthonukban. A kiemelő mechanizmusnak köszönhetően pedig könnyedén hozzáférhetnek az ágyneműtartóhoz, ahol több párnát és takarót is kényelmesen tárolhatnak.

A Thor kanapé finom tapintású, sűrű szövésű kárpitokkal rendelhető bézs, világosszürke és barna színben. Így lehetőségük van a leginkább otthonukhoz illő árnyalatot választani, hogy a kanapé tökéletesen illeszkedjen a meglévő enteriőrbe.

Az otthon a család legfontosabb helye, ahol a közös pillanatok emlékei örökre megmaradnak.

A kanapé segítségével még meghittebb és boldogabb pillanatokat teremthetnek szeretteikkel együtt.

Ne habozzanak tovább, rendeljék meg most a Thor kanapét, és tegyék otthonukat még meghittebbé és kényelmesebbé!

Legfontosabb előnyei:

  1. Stílusos dizájn – Letisztult dizájnjával és finom tapintású kárpitozásával a Thor kanapé biztosan stílusossá tesz bármilyen életteret.
  2. Kényelem – Ágyfunkciójának köszönhetően ezt a kanapét könnyedén 160×200 cm-es vendégággyá alakíthatja rendszeres használat esetén.
  3. Sokoldalúság – Az emelőmechanizmus lehetővé teszi a könnyű hozzáférést az ágyneműtartóhoz, amely kényelmesen tárolhat több párnát és takarót.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy a Thor kanapéval kényelmet és stílust kölcsönözzön életterének! Szerezze be a sajátját még ma!

További kanapé kínálatunkat itt érheti el