Alvira pezsgő kanapé

Ágyazható és ágyneműtartós

539 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Alvira pezsgő kanapé, ágyazható kivitelben!

Napsütötte Toszkána, levendula, vörösbor és egy nagyszerű társaság.. Nagyjából ezek az első szavak, melyek az ALVITO-ra pillantva az embernek eszébe jutnak. Igazi ékszeres doboz. A nagy méretű L-alakú garnitúrák minőségi éllovasa! Tökéletes választás egy balatoni nyaralóba, vagy egy vidám hangulatú, napsütötte szobába is.

Az ALVITO kanapét borító szövet lételeme a természetes napfény. Csodás aranyszínű árnyalata ekkor érvényesül a legjobban, szinte ragyog. Közelről nézve néhol enyhén megcsillan, ám ezt nem hivalkodóan teszi, hanem szerény magabiztossággal. Diszkréten elegáns és valami megmagyarázhatatlan energiával tölti meg a teret.

Az anyaga tapintása puha, egyáltalán nem hideg, tartása feszes, ugyanakkor kellően tapad ahhoz, hogy ne csússzon le róla az ember ülés közben. Ágyazható, így a pihenni vágyó új tulajdonosa ebben is számíthat rá. Ágyneműtartója külön égi áldás, a teljes rövid szára alatt található (alulról felfelé nyitható). Ágyazható része a kanapééval megegyező szövetet kapott, és tervezői biztonsági zárral látták el, hogy az ágyfiók még csak véletlenül se guruljon ki.

Méret: 180 x 325 cm

Az ülőfelületet kifelé húzva az ágyfiók mögött is tárolhatjuk dolgainkat. Igaz, hogy a kanapé a „luxus” kategóriába sorolandó, párnái nincsenek varrással rögzítve, viszont erre nincs is szükség, mert a párnák alakja, tömése és a szövet-szövethez való tapadása olyan mesteri, hogy nagyon nehéz a párnáit véletlenül odébb lökdösni. Így az ALVITO kanapé új tulajdonosa nagyon elégedett lesz az állíthatóságukkal, előre – hátra állítható beülési fokozatokkal.

Ez a kanapé szinte követel magának egy hozzá illő dohányzóasztalt (lehetőleg üveg), melyre egy vázában friss vágott virágot helyezve válik tökéletessé az összhatás. Akár egy Van Gogh festette csendélet..

Válogasson üzletünkben kedvére több száz kanapé közül, személyesen!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik várják megkeresését.