Pandora ülőgarnitúra

Ágyazható és ágyneműtartós kivitelben kapható szinte számtalan színkombinációval.

354 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória

Szeretnénk bemutatni Önöknek a varázslatos Pandora ülőgarnitúrát a Kanizsa Trend Sit&More kollekciójából.

Ez a kompakt méretű ülőgarnitúra bonell rugós, habkazettás ülésszerkezettel és kellemesen lágy háttámlával rendelkezik.

Klasszikus eleganciával teli és ellenállhatatlanul komfortos bútordarab, melyet a mindennapokban jól kihasználható és praktikus funkciókkal láttunk el.

Ha barátokat fogadnak több napra, az ülőgarnitúrát egy szempillantás alatt ággyá alakíthatják. A stabil, fémszerkezetű ágyfunkció alap esetben szürke színű kárpitozással érkezik, de ízlésük szerint akár szín-azonos bevonóval is rendelhető. Az ottomán felnyíló ágyneműtartójában pedig bőven elférnek az extra takarók és párnák.

A Pandora ülőgarnitúra magas minőségű szövet kárpitokkal rendelhető, melyek között a SOFTCLEAN bevonó az egyik legnépszerűbb választás. Ennek köszönhetően a kárpit magas kopásállósággal és könnyű tisztíthatósággal bír, amihez csak egy nedves törlőkendőre lesz szükség, hogy bármilyen szennyeződést eltávolítsanak.

A Pandora ülőgarnitúra elemes felépítésű, így többféle méretben, sarok és U-form összeállításban is elérhető. Sőt, akár fotellel és tárolós puffal is kiegészíthető az összeállítás.

Az ár már tartalmazza az ágyfunkciót, azonban az ágyneműtartó elérhető felárért rendelhető.

Ezt a bútordarabot már 354 900 Ft-tól megvásárolhatják, és garantáltan új szintre emeli az otthonuk kényelmét és stílusát.

A család számunkra mindenekfelett fontos, és a Pandora ülőgarnitúrával még közelebb kerülhetnek egymáshoz, hogy együtt élvezhessék a mindennapokat. Kényeztessék magukat és a szeretteiket ezzel a kivételes ülőgarnitúrával, és tegyék otthonukat még varázslatosabbá!

…Hiszen a család az otthon igazi szíve…

Kérjenek további információkat és árajánlatot, hogy megtalálhassák az Önök számára legmegfelelőbb megoldást!

Szeretettel várjuk a kedves érdeklődését!