Capri 3+2+1 ülőgarnitúra család

Szövetből vagy bőrből rendelhető ülőgarnitúra család elérhető outlet áron!

629 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához

Capri 3+2+1 ülőgarnitúra család relax láb és háttámlákkal

A 3+2+1 ülőgarnitúra szettünk minden család álma, amely lehetővé teszi, hogy az egész család együtt élvezhesse a filmnézés élményét soha nem látott kényelemben. Ez a stílusos és praktikus bútor szett tökéletesen illik a modern vagy akár a klasszikusabb otthonokba is, és a különféle színek és anyagok közül könnyedén választhatunk az ízlésünknek megfelelően.

A 3 ülőhelyes kanapé magával ragadó kényelemmel és tágas helykínálattal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a család apraja-nagyja együtt pihenhessen és lazulhasson. A vastag, párnázott ülőfelület és a kényelmes karfa garantálja, hogy mindenki számára élvezhető legyen a filmnézés élménye. Nem kell többé harcolni az ülőhelyekért, hiszen ez a kanapé bőséges térrel rendelkezik mindenki számára.

A 2 ülőhelyes szerelmesfotel kiváló lehetőséget nyújt azoknak, akik szeretnének egy kicsit több magánéletet a filmnézés közben, vagy éppen romantikus pillanatokat szeretnének megélni. Az egymáshoz simuló kialakítás és a kényelmes párnázás olyan érzést kelt, mintha csak egy különálló, privát zugban ülnénk.

A 1 ülőhelyes fotel pedig a tökéletes hely, ahol egyedül élvezhetjük a csendet és a nyugalmat, vagy éppen a gyermekünknek biztosíthatunk egy kis teret a játékhoz vagy az olvasáshoz. Ez a fotel nagyszerű kiegészítője a szettnek, amely megfelel minden egyéni igénynek és helyzetnek.

Mindezeken túl a szett stílusos és kifinomult megjelenése egyedivé teszi a nappali vagy a családi szoba enteriőrjét. A minőségi anyagok és a gondosan kidolgozott részletek garantálják a hosszú élettartamot és a tartósságot, így a család hosszú éveken keresztül élvezheti a kényelmet és a közös pillanatokat.

Ez a Capri 3+2+1 ülőgarnitúra család nem csupán egy bútordarab, hanem egy valódi befektetés a család boldogságába és kényelmébe. A filmnézések soha nem lesznek ugyanazok a kényelem és az együtt töltött idő új dimenziót nyit meg előttünk, melyet korábban nem ismertünk.

Valódi bőrrel bevont ár: 989.900.-

Szövettel: 629.900.-