Sauvie elektromos bőr ülőgarnitúra

Elektromos relax funkcióval

374 900 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Sauvie elektromos bőr ülőgarnitúra, dupla lábtartóval!

A Sauvie elektromos bőr ülőgarnitúra nem csupán strapabíró, erős és időtálló. Magas támlájának köszönhető, hogy kifejezetten kényelmes, hiszen megtartja az ember teljes testét, ellentétben a modern ülőgarnitúrákkal. Sauvie szép csokibarna színnel lett megáldva, ami tökéletesen illik a természetes színekhez, legyen szó akár parkettáról vagy bézsre festett falakról. Nagyon szépen illik a szoba sarkába, mintegy kiegészítve azt. Nem csupán egy ülőalkalmatosság, annál sokkal több!

Méret: 230 x 255

Extra funkció benne az elekrtomosan vezérelhető lábtartó, amelyből rögtön kettő van. Külön-külön lehet őket állítani egyéni kényelmi elvárásoknak megfelelően. Érdekesség még benne, hogy nem csak a lábtartó emelkedik fel, hanem maga a háttámla is dől vele együtt. Kifejezetten ügyelni kell arra, hogy ne aludjunk el majd a TV előtt üdítővel a kezünkben… még a végén kiborul 🙂

Ráadásként még erdemes megemlíteni a fejtámlákat, melyek szintén egyenként állíthatóak. Strapabíró bőre könnyedén tisztítható. Leginkább egy olyan lakásba tudom elképzelni, amely berendezését tekintve a klasszikus és a modern stílus közt helyezkedik el. A garnitúra formáját illetően inkább klasszikus stílusra hajaz, funkciói alapján viszont egyértelműen a modern irányt követi. Tekintse meg élőben is!

Válogasson kedvére több száz kanapé közül, üzletünkben!

Áraink a készlet erejéig érvényesek, kérem keresse fel kollégáinkat a kapcsolat fülre kattintva.

Ez a bútor jelenleg nincs készleten! Érdeklődjön személyesen, vagy telefonon a lehetőségekről.