Omu ülőgarnitúra

Dönthető, relax fejtámlákkal

319 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Omu ülőgarnitúra füge színben, relax fejtámlákkal!

Különleges színű ülőgarnitúra, azoknak, akik szeretik, ha a nappali nagy részét kitöltő ülőalkalmatosság hosszútávon is kényelmes.

Az Omu ülőgarnitúránk remek választás azoknak, akik sötét kanapét szeretnének, de azért mégsem feketetét. Az Omu ülőgarnitúra kakaóbarna színe barátságos hangulattal árasztja el majd a teret, ahová szánjuk. Anyaga velúr-szerű szövet, mely különleges bőrhatást kelt, a bőrtől eltérően azonban nem hideg a tapintása, illetve nem „csúszkál” rajta az ember, ha ráül.

Ez a kanapé a nagycsaládosok választása lehet, mivel szokatlanul nagy, teljesen szimmetrikus forma, mindkét oldalra 270 cm-re nyúló hosszával.  A garnitúrát tervezői fehér duplavarrással látták el, mely klasszikus eleganciát kölcsönöz a darabnak. Az optimális ülésmélység mellé kifejezetten magas háttámlák tartoznak, melynek köszönhetően az átlagnál magasabb családtagok is kényelmesen megtámaszthatják hátukat. (Ezentúl az Omu-hoz jár egy áthelyezhető fejtámla is.)

Az ülőgarnitúra sarkában találhatunk egy beépített kényelmi funkciót is, amivel két háttámlájának szögét tudjuk változtatni, aszerint, hogy épp melyik oldalán fekszünk a kanapénak. Ezt jól szemléltetik a kanapéról készült fotók.

Ám tapasztalatból mondom, hogy ez a funkció bár kívülről nézve kevésbé tűnik hasznosnak, kipróbálva azt egy szempillantás alatt megváltozik a véleményünk. Komfortérzete már-már a cinema garnitúrákat idézi…Az Omu krómszínű, viszonylag alig észrevehető lábakat kapott. Saját véleményünk szerint leendő új tulajdonosának érdemes lehet mérlegelnie ezen lábak cseréjét egy középbarna vagy natúr falábakra. Ez valóban ízlés dolga.

Méret: 270 x 245 cm

Válogasson több száz bútor közül, üzletünkben!

Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.

f