Omu ülőgarnitúra

Dönthető, relax fejtámlákkal

319 990 Ft Várjuk megtisztelő érdeklődését

Kívánságlistára Hozzáadás a kívánságlistához Hozzáadva a kívánságlistához
Kategória Cimke

Omu ülőgarnitúra barna színben

Különleges barna színű ülőgarnitúra, azoknak, akik szeretik, ha a nappali nagy részét kitöltő ülőalkalmatosság hosszútávon is kényelmes.

Az Omu ülőgarnitúránk remek választás azoknak, akik sötét kanapét szeretnének, de azért mégsem feketetét. Az Omu ülőgarnitúra kakaóbarna színe barátságos hangulattal árasztja el majd a teret, ahová szánjuk. Anyaga velúr-szerű szövet, mely különleges bőrhatást kelt, a bőrtől eltérően azonban nem hideg a tapintása, illetve nem „csúszkál” rajta az ember, ha ráül.

Ez a kanapé a kis családosok választása lehet, mivel optimális méretű, letisztult forma, hosszabb oldalra 245 cm-re nyúlik.  A garnitúrát tervezői barna duplavarrással látták el, mely klasszikus eleganciát kölcsönöz a darabnak. Az optimális ülésmélység mellé kifejezetten kellemes háttámlák tartoznak, melynek köszönhetően az átlagnál magasabb családtagok is kényelmesen megtámaszthatják hátukat.

Komfortérzete már-már a cinema garnitúrákat idézi…Az Omu fából készült, viszonylag alig észrevehető lábakat kapott. Saját véleményünk szerint leendő új tulajdonosának érdemes lehet mérlegelnie ezen lábak cseréjét egy középbarna vagy natúr falábakra. Ez valóban ízlés dolga.

Méret: 168 x 245

Válogasson több száz bútor közül, üzletünkben!

Tekintse meg további termékeinket az ülőgarnitúrák fülre kattintva.

f